Let’s go to bed

Toiset meistä ovat viettäneet torstainsa tipahtamalla melkein sängystä kun herätyskello soi seitsemältä, ahtautumalla nahkahameeseen ennen kuin silmät olivat edes auki ja kipittämällä koroissa kaupungin halki toivoen, että edustusneule tuli puettua oikein- eikä nurinpäin päälle. Stella – todellisuus 0 – 6. Alan epäillä, että meillä on jotain olennaista opittavaa mäyräkoirilta.

2013-11-stellaharasek-dachshund-luna-juno-22013-11-stellaharasek-dachshund-luna-juno-12013-11-stellaharasek-dachshund-luna-juno-3

How to spend a rainy day. For instant improvement, add Ben & Jerry’s.

19 thoughts on “Let’s go to bed

 1. voisitko millään tehdä postauksen bloggaajista, joita itse seuraat ja muutenkin ihmisistä joita pidät erityisen inspiroivana ja tyylisi suurina vaikuttajina??? :) looove the blog muuten!!!

 2. Kiitos upeasta blogista. Olen ollut “mukanasi” melkein alusta asti ja en voi sanoa muuta kuin: nyt blogissasi tuntuu todella hyvä fiilis. Tyylisi on pettämätön ja nämä mäykkäkuvat ovat ehdottomasti parasta mitä olen pitkään aikaan nähnyt. Monet blogit ovat makuuni liian ruusuisia, mutta Sinun realistinen ote elämään kolahtaa, ei elämä ole aina niitä nättiä asukuvia. On todella hienoa lukea kiireisistä aamuista ja työntäyteisistä päivistä, koska sellaiseen elämään ainakin minä pystyn samaistumaan. Kiitos Stella!

 3. Oon useammin kuin kerran ollut erinäisissä tilaisuuksissa paita väärinpäin päällä. Kerran ihan pokkana valehtelin, että paitani on sellainen oikealta puolelta, “tässä kuuluu näiden saumojen olla näkyvillä”, samalla peläten pesu- ja kokolappujen paljastavan totuuden.

  Mutta äitini sanoi aina, “nuttu nurin ja onni oikein”. Että ehkä me ollaankin siellä elämän parhauden ytimessä nurinpäin puettujen nuttujemme kanssa.

  • Nuttu nurin ja onni oikein, ihanasti sanottu! Terveisiä äidillesi, selvästi viisas nainen.

 4. Awww, kuinka suloiset pötkylä-siskokset! Meidän täti ja siskonpoika parivaljakko ei mahdu sängyssä koskaan noin lähekkäin, mikä luonnollisesti tarkoittaa muun perheen lepotilan pienenemistä. Oikein väsyneiden aamujen ja pitkien työpäivien jälkeen meillä näytetään peiton alta kaivautuville koirille Poliisit ja Tulli -ohjelmia ja vihjaillaan varsin suorasti siitä, kuinka jotkut koirat käyvät töissä…

  • AHAHAHA! Arvaanko oikein, että ei ole juuri vihjeet menneet perille? Meillä on yritetty muistuttaa, että toiset koirat asuvat ulkona ja nukkuvat öisin kopeissaan eivätkä omistajiensa peiton alla, mutta näitä elämän realiteetteja ei toistaiseksi olla otettu kuuleviin korviinkaan.

   • Toistaiseksi nappularahojen ansaitseminen on jäänyt perheen kaksijalkaisten kontolle.. Vihjailua seuraa paheksuva katse, kuten koirien kanssa saman peiton alle kömpimisestäkin. Siskonpojalla on usein jopa niin suuri huoli peiton riittämättömyydestä, että mulkaisua seuraa päättäväinen urahdus =D

  • H&M Home-mallistosta monia, monia vuosia sitten. Ovat ilmeisesti yhä valikoimissa.

 5. Ihanat siskokset! Täällä kun kello soi niin mäyräkoira kaivautuu syvemmälle peiton uumeniin ja nousee vasta sitten kun sitä on huudeltu vartinverran. Jotenkin tämä postaus toi mieleen the curen! Aamu alkakoon sen voimalla. Ei huono valinta ollenkaan.

  • Jännä juttu, sama ilmiö toistuu meilläkin joka aamu. Ja hei ei ihme jos tuli The Cure mieleen, otsikko on lainattu yhtyeen kappaleesta. Tägeistä juttujen alta löytyy aina artisti, jolta otsikko on nyysitty!

 6. No todellakin! On se niin väärin, ettei silkkipötkylöiden rentoa elämäntapaa voi suoraan soveltaa omaan elämään. Mä on niille niiiin kade! Mut hei, tänään on perjantai ja viikonloppu edessä. Hyvästi herätyskello, nähdään taas maanantaiaamuna! ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.