Lunan uusi lempiliike

Olinkohan viimeinen koko kaupungissa, joka tajusi, että Samujilla on uusi liike Erottajalla? Poikkesimme sisään viime viikonloppuna. Minä löysin jotain pehmeää, Luna jotain karheaa. Lunan suureksi pettymykseksi emme ottaneet mukaan pipoa eikä mattoa.

2013-11-stellaharasek-helsinki-samuji-12013-11-stellaharasek-helsinki-samuji-22013-11-stellaharasek-helsinki-samuji-3

Luna found a happy place at Samuji’s new store.

11 thoughts on “Lunan uusi lempiliike

  1. Olen suuri Samuji-fani ja multa löytyy tuo pipo.

    Kuitenkin täytyy nyt sanoa että pipo on 80% angoraa. Monihan on varmaan nähnyt sen PETAn videon siitä miten angoraa saadaan (eli revitään karvat eläviltä ja kiljuvilta kaneilta). Angoran vuoksi en voi suositella pipoa. Itselläni se siis on, mutta en tiedä pystynkö käyttämään. Ostin pipon ennen kuin tiesin tuosta angorajutusta.

  2. Onko tuo pipo harmaa / luonnonvalkoinen vai mikä? Se harmahtavan roosa versio jota on Stockallakin ollut, ei ole yhtään mun väri, mutta jos sitä on tullut muissa vaaleissa väreissä, niin täytyykin poikea pian liikkeeseen! :)

    • Hmm, tuossa kuvassa on siis kaksi vaaleampaa sävyä, toinen lienee tuo harmahtavan roosa jonka mainitsit ja toinen on muistaakseni kermainen luonnonvalkoinen. Kannattaa käydä kurkkaamassa. Lisäksi oli musta ja viininpunainen eli trendikkäästi ilmaistuna BURGUNDI.

  3. :) taitaa olla ihana olotila! Stella, huomasitko, oliko kyseistä pipoa vaalenapunaisena enää jäljellä?

    • Toinen noista kuvissa näkyvistä taisi olla vähän vaaleanpunaiseen taittava harmaa?

  4. Voi ei, tuota rentoa mäykkyä. Kyllä se vaan niin on, että Stella sun syysi, että meille tulee mäyräkoira heti kun pienempi tytär menee kouluun….ihana Juno <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.