Let’s get lost tonight

En taida kasvaa koskaan niin aikuiseksi, ettei minusta kuoriutuisi kevään tullen hupparityttö. Hupparityttö on huoleton urbaani, joka maleksii kaduilla, kirjakaupoissa ja kahviloissa ilman painavaa laukkua tai päämäärää. Jos murheita oli, ne on unohdettu matkan varrelle. Huppu pujotetaan päähän sateen sattuessa. Maailma on auki ja odottaa valloittamistaan. Mistä hupparitytölle tuleekin mieleen, että taskuissa on juuri sopivasti kolikoita vielä yhteen takeaway-kahviin.

2015-03-20-stellaharasek-adidas-hoodie-12015-03-20-stellaharasek-adidas-hoodie-22015-03-20-stellaharasek-adidas-hoodie-3

Tämän kevään uutuus on tosin se, että hupparityttö on ystäviensä aivopesemä (Eeva Kolu ja Mikko Rasila, puhun teistä) ja kuuntelee huppunsa suojassa repeatilla räppiä. Tekee mieli heilua, hytkyä ja riehua julkisella paikalla. Hirveän vaikeaa on pysyä paikoillaan, kun kevät tulee, huppari tekee taas kuolemattomaksi ja Kanye huokaa korvaan uh baby you’re makin’ it harder, better, faster, stronger.

Kuvista kiitos Mikko Rasila

KANYE WEST – STRONGER

14 thoughts on “Let’s get lost tonight

  1. Hahaha, I feel you! Aina välillä iskee se järjetön hupparihimo. Jalkaan värikkäimmät tennarit mitä löytyy, ja luureista – nimenomaan aivopestynä – räppiä. Oh. My. God.

    Pienen hetken siinä sitten ihmettelee, että niin, olen kolmekymppinen ja pukeudun kuten 12-vuotiaat pojat. Sitten taas muistaa, että OLEN KOLMEKYMPPINEN JA SAAN TEHDÄ MITÄ HALUAN. Ja maailma hymyilee.

  2. Joo, se fiilis; välillä hupparikin, mutta useimmiten keväällä maiharitakki jonka hupun vedän päähän. Ja jotenki siihen liittyy joo sellanen laukuton vapaa fiilis…Ah, kevättakkikausi ala jo…

    • Ei oo, tämä on COSin alennusmyynnistä bongattu korvaaja, kun se Styleinin oli tosiaan liian iso!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.