The soft and the black

Sunnuntai-iltaa, kaunokaiset! Olen täysin unohtanut muutaman kuvan tietokoneeni kaoottisiin arkistoihin, mutta korjataanpa vahinko. Vuodenvaihteessa otetun kuvasarjan pääosassa ovat kuluneiden kuukausien lempipipo (tärkein tuntomerkki: niin kirkas, että näkyy kaivolta kotiin) ja Lumin nahkalaukku, jonka sain marraskuussa.

2014-02-stellaharasek-photobydoritsalutskij-12014-02-stellaharasek-photobydoritsalutskij-22014-02-stellaharasek-photobydoritsalutskij-3

XXL-kokoinen kaverini, Eco Supermarket Bag, vetää napaansa aivan kaiken mitä nainen voi kuvitella tarvitsevansa viikonloppumatkalla – tai sellaisena päivänä, kun työtapaamisesta on juostava suoraan treeneihin(!) ja treeneistä taas seuraavaan tapaamiseen. Silloin tekee kyllä mieli käpertyä kassiin itsekin ja tilata taksi kuljettamaan se perille.

2014-02-stellaharasek-photobydoritsalutskij-42014-02-stellaharasek-photobydoritsalutskij-5

Supermarket Bagin selkeä ja simppeli muotoilu on tullut tutuksi vuosien varrella, XL-kokoinen pikkusisko on ollut käytössä vuosikausia. Parasta uutukaisessa on se, että siihen mahtuu kaiken muun elämän lisäksi tärkein työkaluni, siis kolmetoistatuumainen MacBook. Olen tähän asti kantanut toimistopäivinä tykötarpeitani 2OR+byyatin vetoketjulaukussa – siitäpä Bruno taisikin tavatessamme saada päähänsä, että tarvitsen sille Lumin logolla varustetun kilpailijan… Sehän sopii! Kassi on kulkenut olalla niin treenipäivinä kuin viikonlopun pituisilla pikkureissuilla, seuraava lieneekin edessä jo pian.

2014-02-stellaharasek-photobydoritsalutskij-62014-02-stellaharasek-photobydoritsalutskij-7

Wool biker coat & black dress secondhand finds from Filippa K, trainers from Nike, neon beanie from Acne. Leather bag was received as a gift from Lumi.

Photos by Dorit Salutskij

THE CURE – DISINTEGRATION

11 thoughts on “The soft and the black

 1. Pingback: LUMI Supermarket Bag XXL featured in Stella Harasek’s blog | Lumi Accessories

 2. Niin raikasta, ja käytännöllistä! Itse kuljen ihan reppu selässä, tosin sekin on joku hiivatin city-reppu, joten niinä päivinä, kun kannettavaa on eniten, sekin käy hieman ahtaaksi, muuten ihan ok. Pienillä korjauksilla ja teippauksilla (sisäpuolen) palvellut jo vuodesta 2005.

  Mielenkiintoista olisi kuulla noista treeneistä. Uimahallit on muuten siitä parhaita, että samalla hinnalla pääsee salille, jos tykkää vaikka vain silloin tällöin käydä, ja tietenkin höyrysauna = taivas! Lisäksi uimahalli on hieno melkeinpä kansallinen instituutio, johon lähes kaikilla on varaa :) (anteeksi paasaukseni)

  • Reppu olisi ihana! En ole vaan löytänyt niin isoa, että siihen mahtuisi sekä työ- että treenikamat. Ja niin, eiköhän treeneistä tule kerrottua lisää kunhan pääsen vähän pidemmälle.

 3. Hei kerropa lisää treeneistä! Käytkö ryhmätreeneissä vai onko sulla oma pt? Oon käynyt noiden sivuilla joskus kurkkimassa ja uusi treenimuoto kiinnostaa. Elixia ei enää innosta ja lenkkeily kaipaa kuitenkin jotain vastapainoksi.

  • Olen tähän saakka käynyt treenaamassa vasta PT:n kanssa, mutta myös ryhmätreeneihin on tarkoitus osallistua lähitulevaisuudessa. Palaan varmasti aiheeseen kun pääsen pidemmälle, mutta jo tähänastisen perusteella voin kyllä suositella enemmän kuin lämpimästi!

  • HAHA! Olen alkanut käydä Helsinki Core Trainersilla! Musta tulee uljas ja upee! Tai ensin lähinnä jauhelihaa.

   • oho, wau :)!
    kaikenlaista sekopäisyyttä on kyllä ilmassa. itse aion huomenna uimahalliin… ;)

    • Sanos muuta. Ooh, uiminen on ihanaa! En ole kyllä vuosiin käynyt hallissa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.