Just keep on pushing

Terveiset tehtävälistojen ja kahvikuppien keskeltä. Tässä taloudessa on tehty viime viikkoina niin paljon töitä, että kaavailen lorvivani koko kesän mojito kädessä riippumatossa. Kun tuijottaa lasittuneena tietokoneen ruutua tarpeeksi kauan, suunnitelma alkaa kuulostaa täysin mahdolliselta. Unohdetaan sivuseikat, kuten ensi syyskuuhun asti täytetty työkalenteri ja se, ettei lähipuistossa ole tällä hetkellä kovin trooppiset tunnelmat. Sama se, kevät on kulman takana ja kesä kaahaa sen kintereillä. Kofeiinin voimalla loppuviikkoon!

2014-03-20-stellaharasek-everydaylife-22014-03-20-stellaharasek-everydaylife-42014-03-20-stellaharasek-everydaylife-8 2014-03-20-stellaharasek-everydaylife-6

All work no play. Could someone fast-forward this week to Saturday?

NICK CAVE AND THE BAD SEEDS – PUSH THE SKY AWAY

7 thoughts on “Just keep on pushing

  1. Komppaa nooraa. Kuva on todella kaunis. Onko suoraan kamerasta vai ootko käpistellyt fotarilla? Siis ihan sama miten, ei noita sattumalta tuu. Utelias vaan. :)

    • Kiitos kaunis! Kyllä mä kaikki kuvat vedän Lightroomin tai Photoshopin läpi, ex-graafikko ei pääse tavoistaan. Ruuvaan kuvasta riippuen kontrasteja ja tasoja, joskus sävyjä, jos tarvis. Tämä ruutu muistaakseni sai viilauksen myötä vähän heleyttä, alkuperäinen kuva oli vähän tummempi. Rajaus pysyi ennallaan.

  2. Hei Stella,

    Jaa vinkkisi miten saat luovuutesi ja työtehosi säilymään ylikuormitustilanteista huolimatta. Itselläni oma yritys on kovan luokan kannustin, kaikesta mitä asiakkailleni teen jää jotain minullekin laskutuksen tai välillä vain kokemusten ja oppimisen muodossa. Paljon tehdessä pieni pelon kipinä kytee silti pyrstösulissa, kuinka pitkään pystyn antamaan parhaani tällä työtahdilla?

    Valoa päiviisi, rauhaa öihisi!

    • Musta tuntuu, että itsekin tarvitsisin niitä vinkkejä! Mutta tulen todennäköisesti kirjoittamaan aiheesta jossain välissä, kunhan ehdin – palataan siis asiaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.