Such sweet nothing

Lasken kevään merkiksi sen, etten pysty kävelemään yhdenkään kukkakaupan ohi pistäytymättä sisälle. Kalenteri täyttyy tapaamisista, puhelin pirisee ja päivät kiitävät kiihtyvällä tahdilla. Mutta mikään ei tunnu tärkeämmältä kuin valkoisten neilikoiden ja harsokukkien asetteleminen pieniin läpinäkyviin lasipulloihin. Kas näin tänään. Huomenna asetelma näyttää jo toiselta.

2014-03-05-stellaharasek-flowerpower-12014-03-05-stellaharasek-flowerpower-22014-03-05-stellaharasek-flowerpower-3

Sanokaa minun sanoneen: kun pionikausi alkaa, piilotan kalenterin patjan alle, laitan puhelimen äänettömälle ja nuuhkin kesältä tuoksuvia terälehtiä iltaan asti.

Going a bit nuts over flowers. Happens every spring. This coming from someone who just a few years earlier didn’t consider herself a flower person.

CALVIN HARRIS & FLORENCE WELCH – SWEET NOTHING

12 thoughts on “Such sweet nothing

  1. Voi kuinka nättiä ja keväistä ja raikasta ja kevyttä ja voisinko olla ihan pienen pieni ja hyppiä tuolla kukkien seassa? Ei oo mun vika, että meen välillä näköjään hiukan rikki :D

  2. Haha mä oon melkeen varma että noi pullot on Frooshin smoothiepulloja! :D Joka tapauksessa sä olet Stella nero, muuta selitystä en keksi sille että näin yksinkertainen asia näyttää näin kauniilta. Oi kevät, tule!

    • NE OVAT! :D Tyyppi tunnisti! Mitään järkeä ostaa kaupasta kalliita maljakoita, kun tyhjät elintarvikepullot toimivat ihan yhtä kauniisti.

  3. Pidän sun pukeutumis tyylistä tosi paljon. Siksipä kysyisin oisko sulla vinkkejä mitä pukea ihanien t-paitojen tai toppejen päälle nyt kun kelit ei vielä salli pelkällä teepparilla hillumista? Mun vakiona on aikaisemmin ollu neuletakki auki siihen päälle, mutta se tuntuu tosi tunkkaiselta nykyään.
    Ihanaa jos sulla on jotain vinkkejä!:)

    • Moro Katie, miten olisi napitettava silkkipaita tai puuvillainen kauluspaita, hihat työnnettynä ylös, jätettynä rennosti auki tai napitettuna puoliväliin?

  4. IHANAT KUKKAKUVAT <3 Kevät, sieltä se tulee! En tiennytkään muuten että noiden kukkien nimi on harsokukka.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.