Sing for Absolution

Yhteistyössä Jolie – sisältää arvonnan ja alennuskoodin

Tämä on ollut täydellinen kesä pariisilaisen ihonhoitosarja Absolutioniin tutustumiseen. Kuuden viikon kesälomalla kummasti ehtii keskittyä asioihin, joita ei kesken kiireisimmän arjen ole mitään mahdollisuuksia tai intoa miettiä – vaikkapa siihen millainen nainen tuijottaa aamulla kylpyhuoneen peilikuvasta. Se nainen on viime viikkoina näyttänyt rentoutuneemmalta ja terveemmältä kuin vuosiin. Voin kertoa, ettei se johdu pelkästään pitkistä yöunista, auringosta ja Vantaanjoen värisissä aamusmoothieissa nautitusta macajauheesta.

2014-08-03-stellaharasek-absolution-jolie-12014-08-03-stellaharasek-absolution-jolie-2

Luonnonkosmetiikka ei ole enää sitä mitä oli joskus: maailmanpelastaminen mielessä keitetyt rohdot ovat vaihtuneet huipputason tuotteisiin, jotka on pakattu täyteen potkua ja tehoa. Absolution kilpailee kevyesti samassa sarjassa parhaimman selektiivisen kosmetiikan kanssa niin laadussa kuin pakkaussuunnittelussa: en ole nähnyt ikinä kauniimpia pakkauksia. (Kuulun niihin, joiden lämpeneminen luonnonkosmetiikalle kesti aikansa mm. siksi, että ekohenkiset pahvipakkaukset eivät varsinaisesti lämmittäneet esteetikon silmää.)

2014-08-03-stellaharasek-absolution-jolie-32014-08-03-stellaharasek-absolution-jolie-4

Sain Joliesta viime keväänä Absolutionin purnukoilla täytetyn selviytymispakkauksen, jonka tarkoitus oli elvyttää pintakuivuudesta ja väsymyksestä kärsivä iho takaisin elävien kirjoihin. Eron entiseen huomasi jo kuukaudessa: elottomat kasvot kirkastuivat ja kuiva kiristys katosi. Kuluneen kesän aikana on tapahtunut muutakin, silmien väliin syntyneet pienet juonteet ovat pyyhkiytyneet pois, ohut iho silmien ympärillä ei enää hilseile ja silloin tällöin kiusanneet näpyt ovat kadonneet kokonaan. Ihonhoidosta mitään ymmärtämätön ummikkokin tajuaa, että homma toimii nyt.

2014-08-03-stellaharasek-absolution-jolie-52014-08-03-stellaharasek-absolution-jolie-6

Kirjoitin keväällä, että Absolutionin mustavalkoisiin pakkauksiin on ahdettu käsittämätön määrä elinvoimaa. Siitä ehkä paras esimerkki on osuvasti nimetty kasvoille tarkoitettu öljy nimeltä Addiction, yhteensä 27 ainesosaa sisältävä yhdistelmä öljyjä ja kukkaisuutteita. Olen lätrännyt öljyllä iltaisin yövoiteen sijaan, pari tippaa riittää kosteuttamaan kasvot paremmin kuin mikään voide voisi. Mustan pullon vieressä kuvassa lorvii toinen suosikkini, silmänympärysvoide, joka kiinteyttää, virkistää ja häivyttää menestyksellä tummia silmänalusia.

2014-08-03-stellaharasek-absolution-jolie-72014-08-03-stellaharasek-absolution-jolie-8

Muita suosikkeja on monta, ennen muuta ravinnerikkaat seerumit: yksi antaa energiaa, toinen kirkastaa, kolmas kiinteyttää ja neljäs puhdistaa. Käytän niitä rinnakkain ja sekoittelen toisiinsa, joskus sellaisenaan, toisinaan kosteusvoiteen tai kasvoöljyn kanssa. Se onkin yksi Absolutionin tärkeimmistä oivalluksista: tuotteita on tarkoitus yhdistellä ja sekoitella fiiliksen, tilanteen ja tarpeen mukaan. Iho kun tarvitsee eri aikoina erilaisia asioita. Kesän toimivin seerumi on ollut kosteuttava ja tasapainottava Le Sérum Anti-soif, jonka sisältämä aloe viilentää auringossa vietetyn päivän jälkeen. Sitä on kulunut aamuin illoin. Kosteutta kaipaa kesällä kroppakin ja sitä on tarjonnut koostumukseltaan kevyt vartalovoide, joka kaikeksi onneksi imeytyy kärsimättömään luonteenlaatuun passelilla nopeudella.

2014-08-03-stellaharasek-absolution-jolie-92014-08-03-stellaharasek-absolution-jolie-10

Julistan samalla kesän ensimmäisen arvonnan alkaneeksi: kurkkaa Jolien verkkokauppaan ja kerro minkä Absolutionin tuotteen haluaisit omaksesi! Onnekas voittaja saa valita omakseen kolme tuotetta, suosikkinsa lisäksi siis kaksi muuta. Arvonta jatkuu perjantaihin 8. elokuuta asti. Muista jättää sähköpostiosoitteesi, se jää vain onnettaren tietoon.

Jaan samalla alennuskoodin: jos innostutte tekemään tilauksen, koodilla stella saa 10% alennuksen Jolien verkkokaupan koko valikoimasta viikon ajan sunnuntaihin 10. elokuuta saakka.

MUSE – SING FOR ABSOLUTION

321 thoughts on “Sing for Absolution

 1. Pingback: Absolution on Jolien valikoiman eniten myyty tuotesarja | Jolie

 2. Pingback: Absolutionin voittokulku - Jolie

 3. Puhdistavaa seerumia olen jo käyttänytkin joten se on kyllä lemppari kuten moni muukin sarjan tuote. Kasvoöljyä en ole vielä kokeillut joten se kiinnostaa :)

 4. Absolutionin puhdistavan seerumin haluaisin. Olen kuullut vain hyvää sarjasta ja tämä kirjoittamasi teksti on yksi ylistys lisää. Pakko tutustua, onneksi edelliset voiteet jo loppumassa :)

 5. Absolutionin Le Soin Purifiant Syväpuhdistava naamio tekisi varmasti hyvää kasvojeni iholle! Lähtisi kaikki aurinkovoiteiden jämät yms. ” kesätöhnät”. Tyylikäs pakkausdesign sarjalla.

 6. 3 tuotetta olisin tilannut, mutta jostain syystä tuo alennuskoodi ei toimi. Herjaa vain että se on virheellinen tai ei enää käytössä…

  • Hei, mä soitin tästä Jolieen, kun en saanut omaa tilaustanikaan läpi. Vika on nyt korjattu, järjestelmään oli lipsahtanut väärä loppumispäivämäärä tms.

 7. Jos onnetar suosii valintani on pitkäaikainen himotuksen kohde Addiction kasvoöljy.

 8. Puhdistusvesi on osoittautunut hyväksi kaveriksi, mielelläni kokeilisin energia skin boosteria, jota Jolie suosittelee ruusufinnin kanssa eläville.

 9. Absolution La Solution + Energie Skin Booster Ravitseva Seerumi, olisi varmaankin valintani, kaiken auringonoton jälkeen ja uskoisin sopivan myös syksy ja talvi-ihon tarpeisiin, tämä seerumi olisi täsmävalintani. Pidän peukkuja että pääsisin kokeilemaan! :)

 10. Olen ollut koko viikon aivan lomafiiliksissä, ja jättänyt blogitkin lukematta, mutta saavuin näköjään juuri sopivaan aikaan tarkistamaan mitä olet kirjoitellut!
  Jos arpaonni suosisi, valitsisin itselleni La Solution Puhdistavan Seerumin.

 11. Hellettä,hellettä!Kuuden viikon loma oli minullakin ja kyllä se tekee naisesta uuden ihmisen-ja kaikki säätyypit lumesta ja rakeisra huippiuämpöön käytiin lomalla läpi.Vau!Vastaus on helppo:Addiction-tuttu tuote,`cause I`m worth it.Ja Jolien puoti on ihana,samoin verkkopuoti.Suloista eloelämää sinulle!

 12. Absolution sarjana kuulostaa ja myös näyttää jotakuinkin täydelliseltä. Itselleni valitsisin Le Sérum Anti-soifin hellimään kasvojeni ihoa.

 13. Tännepäin voisi lähettää Energie Skin Booster ravitsevan seerumin, koska energiaa ei voi koskaan olla liikaa!

 14. Ottaisin ehdottomasti La Crème Riche ravitsevan ja täyteläisen kasvovoiteen. Tuohon rinnalle olisi hyvä täydentää pakettia muilla tuotteilla.

 15. Kyllähän se tämän uupuneen naisen valinta olisi itsestään selvästi tuo Le Soin Regard kiinteyttävä ja virkistävä silmänympärysvoide. Toivotaanpa parasta :)

 16. Valintani on ehdottomasti Absolution Addiction ihonhoitoöljy. Se vaan kuulostaa juuri siltä mitä ihoni tarvitsee :)

 17. Oi joi. Jolie on parasta kiertää kaukaa, sillä opiskelijan kuukausibudjetti saattaa yllättävän nopeasti huveta putiikin ihanaan kosmetiikkaan. Jos onnetar sattuisi suosimaan, niin läträisin kasvoilleni ensitilassa puhdistavaa seerumia.

 18. Olen jo pitkään halunnut testata la solution + controle skin booster seerumia. Olisi mahtavaa löytää toimiva ja luonnollinen vaihtoehto oikuttelevan ihon hoitoon.

 19. Ihanan näköisiä tuotteita. :) Omalle iholleni valitsisin kasvoöljyn kosteuttamaan.

 20. Ihanan näköisiä tuotteita. :) Minäkin valitsisin kasvoöljyn kuivalle iholleni kosteuttajaksi.

 21. Ihaniltahan nuo kaikki kuulostavat! Oma valintani olisi Absolution La Crème du Soir Uudistava Yövoide (vaikka kuulisin mielelläni asiantuntijan neuvot vielä valintatilanteessa).

 22. Absolution La Crème du Jour Uudistava Päivävoide olisi tuotevalintani. Jäin vain ihmettelemään että mitä tuotetta on tarkoitettu tavalliseen kasvojenpuhdistukseen käytettäväksi? Ei varmaan pelkkää puhdistusvettä?

 23. Puhdistava seerumi, koska se toimii ja se on lähes loppu. Tuolla suosituksellasi myös silmänympärysvoide kiinnostaa kovasti.

 24. Puhdistavalle seerumille (Absolution La Solution + Controle Skin Booster) olisi kyllä tarvetta.

 25. Kauniita purnukoita!
  Itse kokeilisin ehdottomasti tuon Absolution Addiction kasvoöljyn.
  Aurinkoista loppukesää! ;)

 26. Toisin kun sinun terveyttä hehkuvat kasvosi, minun kasvojen iho kaipaisi syväpuhdistusta, joten ykkösvalinta olisi Absolution Le Soin Purifiant Syväpuhdistava Naamio.

 27. Olisiko Absolution La Solution + Controle Skin Booster Puhdistava Seerumi Se Oikea temppuilevan ihoni pelastajaksi?

 28. Ehdottomasti tuo Absolution La Solution + Controle Skin Booster Puhdistava Seerumi.
  Näin kesällä iho voi hyvin, mutta kauhulla odotan talven tuhoja :|

 29. La Solution + Eclat Skin Booster Kirkastava Seerumi tuntuu tarpeelliselta tähän hetkeen.

 30. Luulen, että rakastaisin tuota
  Absolution La Solution + Eclat Skin Booster Kirkastava Seerumia :)
  Vaikka kesä saakin ihon parempaan kuntoon, niin se kaipaa kirkastusta ja hehkua, kaikkien riemukkaiden valvottujen pikkutuntien jälkeen :)

 31. Loppukesästä tuntuu että kasvot tarvitsevat kunnon kuorinnan ja ilomielin ottaisin omakseni Absolution La Crème Gommante kasvokuorinnan! :)

 32. Absolution Le Soin Purifiant Syväpuhdistava Naamio
  Ihoni on epäpuhtauksiin taipuvainen ja nenän alueella laajentuneita ihohuokosia. :/ Aina valmis kokeilemaan jotain, joka helpottaisi ja tasapainottaisi rasvoittuvaa, mutta ajoittain pintakuivaa, finniherkkää ihoa!

 33. Haluaisin ehdottomasti kokeilla kasvoöljyä, sillä se vaikuttaa tepsivän moneen onglemaan.

 34. Hei ihana Stella!
  Mun suosikki: Absolution Addiction Kasvoöljy.
  Kiitos kivasta blogistasi :)

  Niina

 35. Aina ennen niin sileä ihoni on alkanut tänä kesänä oikuttelemaan oikein olan takaa näppyjä pukkaamalla. Puhdistava seerumi tulisi todella tarpeeseen!

 36. Haluaisin kokeilla tuota silmänympärysvoidetta, täydellinen on vielä hakusessa! Seerumi kiinnostaa myös :)

 37. Olen kokeillut useita luonnonkosmetiikan silmänympärysvoiteita vielä yhteenkään rakastumatta. Olisiko tässä Jackpot? Silmänympärysvoide siis on toiveeni, jos onni potkaisee.

 38. Mukavaa kuulla, että olet saanut tuotteista apua. Minä tarvitsen silmänympäryksilleni helppiä siispä silmänympärysvoide on minun valintani:
  Absolution Le Soin Regard Kiinteyttävä ja Virkistävä Silmänympärysvoide

 39. Oi voi! Laitoin vahingossa kaksi viestiä! Toivottavasti minua ei diskata arvonnasta tämän takia! Poista toinen viesteistäni, kiitos!

 40. Moi!
  Täydellinen tuote 40+ iholleni saattaisi olla: Absolution La Solution + Anti-Age Kiinteyttävä Seerumi.
  Kasvojen ihoni on kärsinyt kesästä ja iltatähden kanssa valvomisesta.
  Tämä tuote ehkä palauttaisi hivenen hehkeyttä takaisin!

 41. Tuo kasvoilla tarkoitettu öljy kiinnostaisi kaikkein eniten. Nyt olen käyttänyt kasvoille Weledan vartaloöljyä.

 42. La Solution + Controle Skin Booster puhdistava seerumi olisi lämpimästi tervetullut. Kesän aikana kasvojeni iho on alkanut kiukuttelemaan ja puskemaan näppylää, tästä tuotteesta olen kuullut paljon kehuja!

 43. Vau, ompa täydellisen kuuloinen ihonhoitosarja. Uskoisin, että tälle mun kesän hellimälle ja raastamalle naamalle tekis enemmän kuin hyvää tuo puhdistusseerumi. Sarja luonnollisuus on myös aikamoinen plussa.

 44. Oman ihoni nykytilanne on katastrofaalinen, joten valitsen Absolutionilta tuotteen, joka varmaan nopsimmin tekisi iholleni hyvää: Absolution La Solution + Energie Skin Booster Ravitseva Seerumi. Kokonaisuudessa sarja kuulostaa todella hyvältä, joskin hinnat kirpaisevat.

 45. Puhdistavalle seerumille olisi minun peilikaapissani sopiva kolo eli Absolution La Solution + Controle Skin Booster on minun valintani. Toivotaan parasta! :)

 46. Absolutely addiction. Luomutuotteet ovat nykyään ainoa oikea vaihtoehto sekä iholle, että ympäristölle <3

 47. Ottaisin niin kovin mieluusti ainakin tämän:
  Absolution Le Soin Regard Kiinteyttävä ja Virkistävä Silmänympärysvoide
  Nimimerkillä “born as panda”

 48. Kiitos tästä, kuulostaapa ihanalta sarjalta. Ilostuisin kovasti kirkastavasta seerumista.

 49. Absolution La Solution + Anti-Age Kiinteyttävä Seerumi!
  Tämä olisi aivan ykkönen 40+ iholleni joka on totaalisesti räjähtänyt iltatähden kanssa valvomisesta.
  Josko tämä ihmeaine pelastaisi edes jotain!

 50. Ehdottomasti tuo La Solution Controle seerumi palauttamaan jotain kontrollia hormonihäiriöisen ongelmaihon hoitoon. Moni muukin tuote vaikutti kokeilemisen arvoiselta kyllä!

 51. Eniten houkuttelisi kokeilla kirkastavaa seerumia. Vaikka kaikkihan nuo vaikuttavat ihanilta.. :)

 52. Virkistävä silmäympysvoide kuulostaa täydelliseltä tuotteelta. En ikinä voita mistään mitään, mutta ehkä tämä on se ensimmäinen kerta? :)

 53. Kiinnostava sarja, on pitänyt tutustua itsekin tähän jo pitkään! Valintani olisi ehdottomasti kosteuttava seerumi, josta hyvin kuiva, posliinimaisen ohut ihoni varmasti saisi apua.

 54. Todella moni tuote kuulostaa aivan nappiosumalta meikäläisen iholle, valitsin kuitenkin Absolution La Solution + Controle Skin Booster puhdistavan seerumin ykköseksi. Jos onni potkaisee, niin onneksi voi valita kaksi muutakin! Tää oli muutenkin hyvä juttu, kiitos!

 55. Mun valinta ois kesän rasvoittamalle iholle La Solution + Controle -seerumi. Nyt pidätän hengitystä ja laitan kaikki sormet ristiin rastiin, koska tuo koko sarja on ihana!

 56. Oo, kuulostaapa lupaavalta! Virkistävä silmänympärysvoide olisi vastaus rukouksiin, mikäli se tosiaan häivyttää tummia silmänalusia!

 57. Neljän viikon lomalta tehdyn töihinpaluun kunniaksi Virkistävä silmänympärysvoide kuulostaa joltain mitä kasvot nyt kaipaavat ;)

 58. Juuri tuskailin kylppärin peilin edessä, että mitä mun iholle taas on tapahtumassa. Ei oikein päivä paista siinä mielessä, vaikka muuten paistaakin. Jotain tasapainottavaa varmaankin tarvittaisiin (myös iholle), joten Absolution Le Sérum Anti-Soif Kosteuttava Seerumi voisi olla enemmän kuin paikallaan. Kiinnostuneena jään odottamaan arvonnan tuloksia.

 59. Olen itse päässyt testaamaan vasta yhtä seerumia (Anti Soif) ja pidän siitä sekä pakkauksen nerokkaasta korkista. Tälle putelille toivoisin kaveriksi +Controle -seerumia, sillä kuvauksen peristeella tätäkin kaivataan edellisen rinnalle.

 60. Absolution Le Soin Purifiant Syväpuhdistava Naamio, ihania ihania, hienosti vangitsit tuotteiden ominaisuudet :) näillä ja nahkahousuilla kohti syksyä..

 61. Uusi seerumi on ollut hakusessa jo jonkin aikaa ja tuo Absolutionin Ravitseva seerumi vaikuttaisi varsin lupaavalta.

 62. Täten kutsun itselleni Absolutionin puhdistavaa seerumia, La Solution + Controlea, sormet ja varpaat ristissä!

 63. Kysy vaan mitä ottasin, iho on menny niin kurjaan kuntoon että ihan hirvittää (perioraalidermatiitti ja muuta)… Ehkä ärtynyt ihoni tykkäisi + Energie Skin Booster Ravitsevasta Seerumista, mutta jos voittaisin niin kyllä mä antaisin Jolien valita lääkkeet oikein. Hyvä iho on unelma!

 64. Kasvoille tarkoitettu Addiction- öljy kuulostaa niin ylelliseltä, että sen valitsisin itselleni! Mutenkin sarja kiinnostaa ja aion ehdottomasti tuotteita kokeilla :)

 65. Ehdottomasti Addiction öljy, sitä en ole vielä testannut. :) Nää tuotteet on ihania, niin ja homma oikeasti toimii!

 66. Puhdistava seerumia olisi mahtava kokeilla. Kesän lämmön takia iho todella tarvitsisi tehokasta muttei kuivattavaa, puhdistava seerumia. Pakkaukset näyttävät ihanilta!

 67. Viime aikoina olen lukenut/kuullut monelta eri taholta Absolutionin maagisuudesta. Omat luottoihonhoitotuotteet ovat vielä hakusessa joten kokeiltava siis on!! Erityisesti kiinnostaa Absolutionin La Solution + Energie skin booster ravitseva seerumi kesäiholle. Toivottavasti se on La Solution ongelmiini!!

 68. Monta tuotetta löytyi mitä olisi ihana kokeilla :), ykkösenä olisi tuo Addiktion.

 69. Minä ottaisin tämän: Absolution La Solution + Controle Skin Booster Puhdistava Seerumi

 70. Minä ottaisin tämän: Absolution La Solution + Controle Skin Booster Puhdistava Seerumi!

 71. Sait kyllä kasvoöljyn kuulostamaan taivaalliselta, mutta kipeimmin ihoni kaipaisi laadukasta kuorintaa. Ykkösvalintani olisikin
  Absolution La Crème Gommante Kasvokuorinta.

 72. Miksi Absolution kuulostaa nyt siltä taikasauvalta, jota naiset ovat kautta vuosisatojen etsineet… La Solution + Anti-Age Kiinteyttävä Seerumi voisi olla aika nappivalinta kesän kärsineelle iholle!

 73. Ravitseva seerumi on tällä hetkellä oma ykkösvalinta, mutta hyvänä kakkosena tulee silmänympärysvoide. Molemmat tulisivat tarpeeseen, sillä naamassani näkyy pienen vauvan aiheuttama väsymys ja hehkeys rakausajalta on kadonnut jonnekin :)

 74. Tulevaa nimeltämainitsematonta vuodenaikaa (kesäjahelle4evör!) ja sen tuomia ihon kuivumis- ja samaan aikaan näppyyntymisongelmia kauhulla odotellen valinta osuu Absolution Addiction Kasvoöljyyn. Josko tästä löytyisi viimein syksy- ja talvi-ihon selättäjä…

 75. Ehdottomasti silmänympärysvoide Absolution Le Soin Regard jos sillä saisi apua mun pandarenkaisiin! Ja kiitti alekoodista :)

 76. Absolution addiction kasvoöljy kuulostaa kokeilemisen arvoiselta, kuten kyllä sarjan monet muutkin tuotteet. :)

 77. Tosi hankala näistä kyllä valita, kun haluaisin kaikki, mutta joku noista seerumeista olisi ehkäpä ykkösenä.

 78. Näitä olen halunnut testata jo niin pitkään! Eniten kiinnostaisi kokeilla tälle oikuttelevalle sekaiholle tuota Controle Skin Boosterin puhdistavaa seerumia. :-)

 79. Ooh mitä tuotteita. :)
  Absolution Addiction Kasvoöljy kuulostaa todella mielenkiintoiselta, kuten myös Absolution La Crème Gommante Kasvokuorinta. (Ai mitä, pitikö tässä nimetä vain yksi? En kyennyt.)

 80. Luulen, että tuo kirkastava seerumi Absolution La Solution + Eclat Skin Booster Kirkastava Seerumi voisi tehdä hyvää kesäiholleni.

 81. Eihän tässä helpolla pysty vain yhtä tuotetta nimeämään, sen verran koukussa olen tähän sarjaan! ;) Uusi silmänympärysvoide olisi kuitenkin haussa ja Absolutionin voide kiinnostaisi kovasti.

 82. Haluaisin testata Absolution La Solution + Controle Skin Booster Puhdistava Seerumin :)

 83. Ehdottomasti haluaisin testata Absolution La Solution + Controle Skin Booster Puhdistava Seerumin :)

 84. Ihanimmalta kuulostaa absolution la solution energie skin booster ravitseva seerumi, mutta kolmekin tuotetta löytyisivät helposti :)

 85. Vaikka muuten luonnonkosmetiikkaa käytänkin, minulla on harmittavan vähän kokemusta luonnonkosmetiikan naamioista. Syväpuhdistava naamio kuulostaisi siis todella hyvältä :)

 86. Absolutionin Controle Skin Booster Puhdistava Seerumi kuulostais siltä mitä mun iho kaipaa! Nyt peukut pystyyn! :)

 87. Absolutionin puhdistavaa seerumia olen himoinnut jo tovin, naama kaipaisi sitä kovin..

 88. Enpä ollut näistä tuotteista ennen kuullutkaan, mutta heti alkoi tehdä mieli Addiction-kasvoöljyä – kuulostaa täydelliseltä kosteuttajalta kesän jälkeen ja tulevaa talvea ajatellen.

 89. Vaikea valinta ja muutamia Absolutionin huipputuotteita, kuten Anti-Soif seerumia ja puhdistavaa (ja viilentävää!) naamiota on tullut jo kokeiltua. Mutta seuraavaksi ehdottomasti kokeiluun Le Soin Regard -silmänympärysvoide elvyttämään tummentuneita silmänalusia (joita itseasiassa tuo seerumikin on itseasiassa hellinyt jo kivasti!) ja ennen kaikkea tasoittamaan auringon esille kipristämiä juonteita. Ikä vielä alle kolmenkympin, joten ei sitä vielä sovi antaa rypyille jalansijaa! :)

 90. Hahaa, tulihan tämä tarkempi Absolution-postaus lopulta (sitä kun jo keväällä penäsin;))! Oma valintani olisi ehdottomasti controle-seerumi, kaveriksi kuorinta ja puhdistava naamio!

 91. Absolution La Solution + Eclat Skin Booster Kirkastava Seerumi sopisi syksyn kynnykselle

 92. Punnitsin pitkään tuon kookosöljyn ja kesänaisen must have-paketin välillä….päädyin jälkimmäiseen :).

 93. Absolutionin tuotteet on kyllä niin ihania! Addiction kasvoöljyn haluaisin omakseni :)

 94. La crème du teint:iä haluaisin kokeilla. Oletko Stella käyttänyt Patykan Huile Absolue -seerumia? Jos, niin osaisitko verrata Absolutionin öljyyn tai seerumiin?

 95. Tämä pitkä hellejakso ja hikoilu on tehnyt vähän hallaa iholleni, joten pieniin epäpuhtauksiin kaipaisin kaveriksini Absolution La Solution + Controle Skin Booster Puhdistavaa Seerumia. :)

 96. Ehdottomasti ravitsevan kasvovoiteen!

  PS. Onko joku akneen taipuvaisen ihon omaava jo testaillut sarjaa? Kiinnostaisi koittaa, mutta hinnat on pikkuisen tyyriit vaan sokolla kokeiluun. Kokemuksia kaivataan siis!

 97. Oih ja voih, oikein innostuin! Tälle auringon päivettämälle kesäiholle sopisi Le Sérum Anti-soif kuin voi puuroon. Sormet ristiin vaan.

  Ihastuttavaa elokuuta!

 98. Absolution La Solution + Eclat Skin Booster Kirkastava Seerumi, kuinka tulisikaan tarpeeseen </3

 99. Haluaisin ehdottomasti kokeilla ainakin tuota Absolution Le Soin Regard Kiinteyttävää ja Virkistävää Silmänympärysvoidetta. Tähän asti olen suosinut Mádara-merkkiä, mutta vaihtelu virkistäisi!

 100. Vaikka näillä keleillä kasvavatkin lähinnä hikiviikset, tuo syksy tullessaan jokavuotisen saharan kasvoilleni ja siksi tulevaa ennakoiden Absolution Addiction olisi valintani!

 101. Haluaisin kokeilla Absolution La Solution + Controle Skin Booster Puhdistavaa Seerumia, niitä kuuluisia iho-oikkuja löytyy täältäkin :)

 102. Ottaisin kaiken (!) mutta juuri nyt taitaisi kesä-/hormoninäppyinen naamanahka kaivata La Solution Controle -seerumia..

 103. Ah ja Voi, nämä on kyllä juuri niitä tuotteita, jotka ovat päätyneet sitkumullaonrahaa -listalleni jo tovi sitten. Ensimmäisenä valkkaisin ehdottomasti ravitsevan seerumin. Laadukkaat seerumit kun ovat muuten se asia, johon haluaisin tutustua paremmin.

 104. Vaikea valinta. Voisin ottaa kaikkia, mutta taidan kuitenkin valita miesten päivävoiteen. Jostain syystä mieheni ei tarvitse koskaan “rasvoja” mutta ostamani tuotteet menevät käyttöön. Tässä olisi huippu tuote ensi talven kuivattamalle iholle.

 105. … I will be singing! Minua kiinnostaisi “La Solution + Energie Skin Booster Ravitseva Seerumi”.

 106. Yksi vain pitäisi valita? :-) Tuollaisen esittelyn ja kuvien jälkeen melkein mahdoton tehtävä! Mutta kyllä se Addiction öljy houluttelee eniten. Kun ajattelee tulevia vuodenaikoja (mitä en missään nimessä haluaisi) öljy kuulostaa siltä että se voisi säilyttää näiden aurinkopäivien hehkun iholla vielä silloinkin kun niissä lämpömittarin lukemissa on miinus edessä. :-)

 107. Ravitseva seerumi tulisi tarpeeseen! Seerumeja en ole vielä raaskinut kokeilla, tämä sarja kuulostaa kyllä aika ihanalta.

 108. Absolutionin kiinteyttävä ja virkistävä silmänympärysvoide kuulostaa juuri sille mitä auringonlämmittäneet silmäkulmani tarvitsisivat!

 109. Tälle vähän ongelmaiselle näppyiholle Absolution La Solution + Controle Skin Booster Puhdistava Seerumi saattais olla oikein passeli.

 110. Seerumeista juurikin tuokosteuttava ja tasapainottava Le Sérum Anti-soif ois niiiiiiin mun juttu!

 111. Jos vain yksi tuote pitäisi valita, niin Absolution La Solution + Energie Skin Booster Ravitseva Seerumi osuisi valintani. Oikeastihan kuolaan salaa koko sarjan tuotteita… ;)

 112. Hyvän seerumin hankinta olisi listalla, joten toivoisin Absolution La Solution + Energie Skin Boosteria. Kuulostavat hyviltä ja kiinnostavilta tuotteilta :)

 113. Absolution La Solution + Anti-Age Kiinteyttävä Seerumi kiinnostaa ja pisteet biisistä : ))

 114. Suosikkini on Absolution La Crème Gommante Kasvokuorinta, sillä uskoisin sen olevan hyvä herkälle pintakuivalle iholleni.

 115. Valintani on absolutely Energie Skin Booster!
  Vähän energiaa ja buustausta lomanjälkeisiin arkiaamuihin. :)

  (Ps. Jos tuo silmänympärysvoide Oikeasti karkoittaa kroonisesti tummat silmänaluset, niin sekin saattaa saada hypätä koriini mukaan!)

 116. Aloe vera kuulostaa siltä, mitä tarvitaan kesän auringonpolttamien jälkeen. Le Sérum Anti-Soif lienee siis ensimmäinen valinta.

 117. Tuo Absolution La Solution + Controle Skin Booster puhdistava seerumi ehdottomasti. Aikuisiänaknen kanssa kanssa kamppailu raastaa. Huoh.

  • Toinen saman ongelman omaava ilmoittautuu. Ja suosittelen eh-dot-to-mas-ti kokeilemaan sokeritonta ruokavaliota aknen nujerrukseen! Tylsää: kyllä, ärsyttävää: kyllä, mutta myös ainoa oman ihoni edes semisti rauhoittanut ratkaisu!

 118. Vaikea valinta, mutta haluaisin kokeilla Absolutionin ravitsevaa ja täyteläsitä kasvovoidetta. Jo jonkin aikaa on ollut suunitelmissa tutustua kyseiseen sarjaan.

 119. Absolution La Solution + Controle Skin Booster Puhdistava Seerumi tulisi tarpeeseen :)

 120. Tällä hetkellä tuntuu, että tuo Absolution Le Soin Purifiant Syväpuhdistava Naamio voisi tehdä aika terää tälle naamalle!

 121. Voi miten vaikea valita noista herkuista! Tummien silmänalusten pelastaja saattaisi olla Absolution Le Soin Regard Kiinteyttävä ja Virkistävä Silmänympärysvoide.

 122. Syksyä vähän jo ajatellen, houkuttaisi kokeilla Absolution Le Soin Purifiant Syväpuhdistavaa naamiota. Mutta löytyi sieltä pari muutakin mielenkiintoista tuotetta, joita mielelläni testaisin :)

 123. Tää kuulosti niin mun jutulta, Absolution La Solution + Controle Skin Booster puhdistava seerumi. Jospa sais näpyt kyytiä! :)

 124. Kylppäristä löytyy useampikin Absolutionin tuote, mutta Addiction olisi seuraava hankinta, se olkoon mun valinta!

 125. Patyka Biokaliftin korjaava päivävoide kuivalle iholle olisi minun suosikkini kokeiluun!

 126. Ihanat, houkuttelevat kuvat. Kuivalle iholleni sopisi hyvin varmasti tuo Ravitseva ja täyteläinen kasvovoide.

 127. Absolution Le Sérum Anti-Soif kosteuttava seerumi kuulostaa ihanalta. Tahdon kokeilla!

 128. Ihanaa kuulla näistä, koska etsin voiteita ja öljyjä, joilla saisin pintakuivan ja herkän ihoni kuntoon! Kesän alussa kärsin aurinkoihottumasta, nyt ihon kuivuudesta, juonteista ja näppylöistä. Absolution addiction -öljy voisi olla ratkaisu näihin pulmiin.

 129. Absolution Addiction Kasvoöljy vaikuttaa mielenkiintoiselta, kuten kaikki muutkin sarjan tuotteet.

 130. Väsyneelle silmänympärysiholleni toivoisin kiinteyttävää ja virkistävää silmänympräysvoidetta.

 131. Kosteuttava seerumi Absolution Le Sérum Anti-Soif varmasti virkistäisi auringon polttaman kesäihon :)

 132. Ah, nyt sormet ja varpaat pystyyn, ihana kilpailu.

  Valintani on:
  Absolution La Crème du Jour Uudistava Päivävoide

 133. Koko sarja vaikuttaa mielenkiintoiselta! Eniten ehkä olisi tarvetta Addiction-kasvoöljylle.

 134. Oijoi, josko Absolution Addiction Kasvoöljy taikoisi minkunkin kasvoni kuntoon. Aurinko ja kuumuus kun ei välttämättä tälle ihotyypille olekaan ollut paras hoitokeino..

 135. Vaikea valinta…. Ehkä ottaisin kuitenkin kirkastavan seerumin…. eli Absolution La Solution + Eclat Skin Booster :)

 136. Absolution Le Soin Regard Kiinteyttävä ja Virkistävä Silmänympärysvoide on se, mitä silmänympärykseni tarvitsevat!

 137. Absolution Le Soin Regard – Suunnittelijan silmänaluset ovat jo unohtuneen kesäloman jälkeen päässeet tummentumaan pohjalukemiin ja kosmetologilla ravaamiseen milium-ongelmien vuoksi tarvitaan ratkaisu. Vielä sitä ei ole löytynyt, olisiko tässä pelastus?

 138. Minä ottaisin Absolution La Solution + Controle Skin Booster Puhdistavan Seerumin, vaikka monia muitakin hyviä vaihtoehtoja tuolta löytyisi.

 139. Absolution Addiction Kasvoöljy, ruttaantunut naamaniko tällä siloaisi. Mielenkiintoine ja tyylikäs sarja. Tykkään.

 140. Absolution Addiction Kasvoöljy, rutistunut naamaniko tällä siloaisi? Mielenkiintoinen ja tyylikkään oloinen sarja.

 141. Kinkkinen valinta, kun valittavana on niin monta herkkua. No, päädyin järkivalintaan ja mietin hieman pidemmällä tähtäimellä. Ulkona on vielä helteet ja naamaa tulee rasvattua talvea ahkerammin. Talvella ihoni on todella pintakuiva ja kovimmilla pakkasilla mikään voide ei tunnu auttavan. Päädyinkin valitsemaan Absolution Le Sérum Anti-Soif Kosteuttava Seerumin, koska seemurit ovat itselleni vähän vieraampia ja ehkä juuri kosteuttava seerumi olisi apuna ilmojen viilentyessä ;) jotain hohtoa syksyyn!

 142. Absolution Addiction kasvoöljy kuulostaa niin kertakaikkisen loistavalta tuotteelta, että se saisi kernaasti muuttaa peilikaappiini asumaan.

 143. Ihana arvonta. Valintani osuisi Addiction öljyy, kuulostaa aivan ihanalle tuotteelle. Absolutionin kasvonaamiota olen käyttänyt ja tykkää siitä kovasti.

 144. Vietin kesän meressä ja iho tuntuu olevan yhä merisuolassa. Absolution La Solution + Energie Skin Booster Ravitseva Seerumi vaikuttaa olevan loppukesän ja alkusyksyn ihmetuote. Passaa varmasti saaristolaiselämää nähneille kasvoille.

 145. Absolutionin tuotteet on aivan mahtavia. Itsellä päivittäisessä käytössä L’Eau Soir et Matin, toimii loistavasti. Pullo rupeaa kohta vetelemään viimeisiään eli täydennyksen aika olisi, mutta toisaalta käyttöä olisi Le Soin Purifiant syväpuhdistavalle naamiolle ja noi seerumitkin kuulostaa niiiin ihanilta. Valinnan vaikeutta…

 146. Ohhoi, mikä ylellinen valikoima! Seerumit ja kasvoöljykin huutelee, mutta aivan ensiksi valitsisin kuitenkin Absolut Le Soin Purifiant -naamion.

 147. Oo mikä arvonta! Tajusin just, että noitahan mä ostin omalle mutsilleni jouluksi, ovat kuulemma olleet ihania. Ensimmäisenä selatessani tuli mieleen, että tuo kiinteyttävä päivävoide miehille voisi olla ihana omalle rakkaalle, mutta pitäisikö ajatella välillä itseäänkin?

  Jos unohdan kaikki rakkaat ihmiset ympäriltäni, luulen tarvitsevani tuota Skin Boosteria…

  Tosin, jos voitan, voi olla että rakkaat ympärilläni vievät voiton, ja valitsen kuitenkin tuon päivävoiteen miehille <3

  Millis

 148. Tällä hetkellä multa löytyy lähes kaikki perustarvikkeet ihonhoitoon, mutta tuollaiselle syväpuhdistavalle naamiolle (http://kauppa.jolie.fi/product/1317/absolution-le-soin-purifiant-syvapuhdistava-naamio) olisi vielä käyttöä. Naama päätti räjähtää kukkaan muutama viikko sitten kun vaihdoin mineraalipohjan BB-voiteeseen, ja niitä jälkiä tässä edelleen parannellaan.
  Ärsyttää toisinaan kuinka teini-iän reippaasti ylittänyt iho saattaa edelleen oireilla kuin pahimmankin 15vee aknen aikaan, kun onnistuu tärväämään kasvoihin ne täysin väärät tuotteet -.-

 149. Absolution La Crème du Soir Uudistava Yövoide on tällä erää suosikkini, koska se minulta vielä uupuu.

 150. Tällä hetkellä juuri lomalta töihin palanneena ja maanantaiväsymyksen kourissa Le Soin Regard Kiinteyttävä ja Virkistävä Silmänympärysvoide kuulostaisi juuri siltä mitä tässä tarvittaisiin. :)

 151. Ravitseva ja täyteläinen kasvovoide kuulostaisi hyvältä ratkaisulta tämän hetkiselle iholleni. Kasvoöljy olisi toinen vaihtoehto, yhtä oikeaa on vaikeaa valita….

 152. Mun suosikiksi nousee (pitkähkön miettimisen jälkeen) Absolut Addiction kasvoöljy, mutta lisäksi huolisin koko sarjan ihan milloin vain kaappiini. Erityisesti puhdistava seerumi himottais…

 153. Absolution La Solution + Controle Skin Booster Puhdistava Seerumi kuulostaa täydellisesltä :)

 154. Voisin lapata ostoskärryihin useammankin putelin, mutta myyntipuheesi jälkeen tuo öljy kiinnostaisi eniten!

 155. Ihan uskomattoman vaikea valinta, mutta ehkäpä päädyn Absolution La Crème du Teint -meikkivoiteeseen.

 156. Absolution La Solution + Controle Skin Booster Puhdistava Seerumi on suosikkini =)!

 157. Oi lisää tälläisiä arvontoja! Vaikea valinta, mutta tuo kasvoöljy kuulostaa niin monipuoliselta että taidanpa lähteä siihen.

 158. Jolie on tullut täältä tutuksi, pakko siis koittaa onneaan kun kasvoöljy Addiction houkuttelisi!

 159. Kiinnostukseni heräsi oitis. Tämä on minulle uusi tuttavuus. Silmänympärysvoide on haussa, joten voisi olla erinomainen vaihtoehto. Kasvoöljykin olisi varmasti hemmottelua aurinkopilkkuisille kasvoilleni.

 160. Iho huutaa La Creme du Soir uudistavaa yövoidetta! Kiinnostava sarja, kiitos vinkistä.

 161. Absolution Addiction Kasvoöljy kelpaisi kyllä. Puteli on uskomattoman kaunis ja tuote kuulostaa juuri siltä, mitä herkkä ja kuiva ihoni tarvitsisi syksymmällä :)

 162. Mua kiinnostais kokeilla moniakin noista tuotteista, mutta tällä hetkellä kiinnostavimmalta ja tarpeellisimmalta kuulostaa Absolution Le Soin Purifiant Syväpuhdistava Naamio. :)

 163. Haluaisin tämän kuivan ihoni hoitoon:
  Patyka Biokaliftin Huile Ultime Régénérante Uudistava Vartaloöljy

 164. Oijoi, vaikea päättää! Taidan kuitenkin kääntyä tuon Addiction-ihoöljyn puoleen. :)

 165. Tuo kiinteyttävä ja virkistävä silmänympärysvoide kiinnostaisi. Jostain syystä en kymmenen vuoden etsinnänkään jälkeen ole löytänyt silmänympärysvoiteista suosikkiani, vaan vaihdan merkkiä joka kerta entisen loppuessa..

 166. Kyllä muhun kolahti eniten tuo mainitsemasi silmänympärysvoide (Absolution Le Soin Regard Kiinteyttävä ja Virkistävä Silmänympärysvoide)

 167. Absolution Le Soil Regard Kiinteyttävä ja Virkistävä silmänympärysvoiteelle saattaa tulla näin lomien päätyttyä pian tarvetta ;)

 168. La Solution + Controle Skin Booster Puhdistava Seerumi olisi ihana apu tänne päin, sopisi sekä minun että mieheni ihonne kuin nappi silmään :)

 169. Kaapista löytyy jo Absolution La Crème du Teint, mikä oli täyttä rakkautta ensikokeilulla. Addiction-kasvoöljy kuulostaa siis ihan yhtä hyvältä ja juuri nimensä mukaiselta.

 170. Kyllä tuo skin booster ravitseva seerumi vois olla se, mitä haluaisin ykkösenä kokeilla :) Kuulostaa aivan ihanalta sarjalta tämä!

 171. Puolivuotta paahtavan kuumassa Madridissa sai ihon villiintymään (hiki+voiteet=<3) , joten valintani olisi ehdottomasti Absolution La Solution + Controle Skin Booster Puhdistava Seerumi. En ole ennen opiskelijabudjetista raaskinut sijoittaa luonnonkosmetiikkaan, mutta jos onnetar ei suosi täytyy kyllä tehdä Jolieen ensimmäinen tilaus :)

 172. Ihanaa! Skin booster puhdistava seerumi. Haluan tutustua seerumeihin, mutta ne ovat niin hintavia, etten viitsisi vain summamutikassa alkaa testailemaan eri merkkejä Absolutioniin kyllä luotan!

 173. Auringon kärventämä ja kuluttama naama kaipaisi ehdottomasti la Crème Gommante-kasvokuorintaa. Kuorittu iho varmasti vastaanottaa seerumitkin aivan eri tavalla!

 174. Tuo sarja kuulostaa ihanalta, toivon hartaasti että saisin kokeilla Absolution La Solution + Controle Skin Booster Puhdistava Seerumia!

 175. Oi mikä ihana arvonta! Itse kokeilisin mieluusti ihan ensimmäiseksi
  Absolution La Solution + Eclat Skin Booster Kirkastavaa Seerumia, tai ehkä Absolution Le Soin Regard Kiinteyttävää ja Virkistävää Silmänympärysvoidetta. Onnetar olkoon suosiollinen :)

 176. Oi mikä arvonta! Ottaisin mielelläni Addiction-öljyn. Jos onnetar ei suosi, täytyy se käydä ilman muuta ostamassa!

 177. helppo ja nopea L’Eau Soir et Matin puhdistusvesi!

  “life is too short for patience” ;)

 178. Näin 32-vuotiaana näyttäisi vielä mielellään yhtä nuorelta kuin 16-vuotiaana, mutta kasvojeni tapa pyrkiä tähän sijoittamalla ympäri kasvoja erinäisiä epäpuhtauksia ja finnejä ei tunnu toimivan. Absolution La Solution + Controle Skin Booster Puhdistava Seerumi voisi toivottavasti olla se ase, jolla pääsisin voitolle vuosien taistelussa puhtaan / puhtaamman ihon puolesta.

 179. Onpa kiva arvonta! Joku seerumi olisi oma valintani. Itseasiassa ihon tällä hetkellä temppuillessa valitsisin varmaan La Solution + Controle Puhdistavan seerumin.

 180. Absolutionin tuotteista voisin ottaa ihan mitä vaan, mutta tällä kertaa valinta osuisi La solution + Energie -seerumiin.

 181. Kääk, silmänympärysvoide! Menty jo koko kevät ja kesä ilman, ja ressiähän siitä jo rupeaa pukkaan tai rypyistä ainakin.

 182. Kokeilisin ihan mitä tahansa seerumia, mutta jos pitäisi yksi valita niin kirkastava saattaisi jatkaa kesän hehkumista kasvoilla vielä syksylläkin :)

 183. Täällä myös yksi, joka on jäänyt koukkuun Absolutioniin. Seuraavaksi kaipailisin naamiota, joten Absolutionin syväpuhdistava naamio olkoon valintani.

 184. Ehdottomasti ottaisin Le Sérum Anti-soif! Kesällä ihoni vaikuttaa kaipaavan auringossa oleskelun jälkeen runsaasti kosteutta,

 185. Absolution Le Soin Regard Kiinteyttävä ja Virkistävä Silmänympärysvoide, koska tummat silmänaluset ja silmäpussit ovat ikuisuusongelmani.

 186. Olen taistellut pandamaisten silmäpussieni kanssa jo pitkän tovin, joten
  Absolution Le Soin Regard Kiinteyttävä ja Virkistävä Silmänympärysvoide pääsisi ehdottomasti kokeiluun!

 187. Absolution Le Soin Regard Kiinteyttävä ja Virkistävä Silmänympärysvoide olisi oma valintani, viime vuoden työt ja raskaat raatamiset ovat jättäneet nassuun omat puumerkkinsä, joita ei välttis tarvitsisi olla. ;)

 188. Olen vannonut luonnonkosmetiikan nimiin jo vuosia ja allekirjoitettava on, että Absolution on aivan omaa luokkaansa.

  Ottaisin voittaessani mieluiten merkin silmänympärysvoiteen.

 189. Voisin kyllä ilomielin ottaa kylppärin kaappiin koko sarjan, mutta Addiction-kasvoöljy houkuttelee tulevaa syksyä ja kylmyydessä kuivuvaa ihoa ajatellen.

  -Tinttu

 190. Oih, Absolution on yksi suosikkimerkeistäni nykyään, Patykan ohella. Olen jäänyt koukkuun tuohon Addiction-öljyyn (heh), se nyt vaan tekee kertakaikkiaan hyvää kuiville kasvoilleni. Edellinen puteli alkaa jo vedellä viimeisiään, joten uudelle olisi kyllä tarvetta! Ihoni tuntuu pitävän luonnonkosmetiikasta älyttömän paljon.

 191. Talvea ajatellen tarvitsisin varmasti monia seerumeita ja muita ihania ihonhoitotuotteita, mutta… Neal’s Yard Remedies Comfrey & Mallow jalkavoide kuulostaa niin hyvältä, että valitsen ehdottomasti sen.

 192. Ihan vain sen perusteella millainen naama peilistä katsoi vastaan tänä aamuna (ja valitettavasti aika useana muunakin aamuna) niin tuon ihmeaineen
  Absolution La Solution + Eclat Skin Booster Kirkastava Seerumi tuotekuvaus kuulostaa parhaimmalta…

 193. No, kuulostaisi siltä että tuo Addiction on kuin luotu tälle iholle… Pakko varmaan itsekin testata, että toimiiko!

 194. Houkuttelevan kuuloisia tuotteita kaikki, mutta kasvoöljy saattaisi olla mulle just SE tuote. Ihanat pakkaukset!

 195. Kirkastava seerumi (La Solution + Eclat Skin Booster Kirkastava Seerumi) kuulostaa juuri siltä, mitä minulta tällä hetkellä peilikaapistani uupuu.

 196. Skin boosteria ja kasvoöljyä niinkun olis jo. Alkaa ikä näkyä naamassa, eikä pelkästään arvokkaan ikääntymisen muodossa. Jotain tarttis kai tehdä.

 197. Kirkastava seerumi (La Solution + Eclat Skin Booster Kirkastava Seerumi) tulisi ehdottomasti tarpeeseen! Vaikka auringolla onkin mieletön vaikutus ihon hyvinvointiin (kesäisin täysin näppyvapaa, elinvoimainen naama), voisi päivettynyt iho kaivata myös ulkoista kirkastusta tuon seerumin muodossa ennen syksyn tuloa.

 198. Absolution, silkkaa parhautta! Tarvitsisin ehdottomasti La solution-controle skin boosterin.

  Pauliina

 199. Kyllä mä väitän että se muka miehille tarkoitettu kiinteyttävä päivävoide on päivävoiteiden aatelia ja sopii muillekin kuin karvaisemmalle sukupuolelle!

 200. Peilikaappiini kelpuuttaisin oikeastaan tuotteen kuin tuotteen noista, mutta se minkä ehdottomasti haluaisin on puhdistava seerumi. En ole kokeillut, mutta myyntipuheet kuulostavat lupaavilta!

  Le Sérum Anti-soif on jäänyt täälläkin pysyvään käyttöön. Testasin myös syväpuhdistavaa naamiota, ja siihen aion investoida seuraavaksi :)

 201. Oi ihanuutta!! Absolutionin puhdistava naamio on ehdoton suosikki ja aina listalla kun Jolie putiikkiim tekee tilausta

 202. Puhdistava seerumi Absolution La Solution + Controle Skin Booster kuulostaa juuri siltä mitä tarvitsisin! Hormonaalisesta ehkäisystä luovuttuani on iho heittänyt häränpyllyä ja olen ihan hukassa sen hoidon kanssa. Ennen superkuiva mutta muuten ihan mukavan tasainen ja kaunis iho on vaihtunut överirasvoittuvaksi ja näppyläiseksi. Luin jo netistä kauhutarinoita, että tällainen ihon kiukuttelu saattaa kestää parikin vuotta… Itku meinasi tulla! Olen vähän suunnitellut ensi palkkapäivänä käveleväni Jolieen kyselemään neuvoja ja ostamaan uudet puhdistusvälineet, eli ihan vielä en luovu toivosta.

 203. Sarjan kasvoöljy voisi tehdä ihmeitä pintakuivalle iholleni, joka puskee näppyjä auringon ja hikoilun ansiosta.

 204. Addiction kuulostaa juuri siltä, mitä tämä auringonahmija kaipaa, mielenkiintoinen tuttavuus tämä sarja, toivottavasti onnetar suosii :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.