Santorinin auringon alla

✖ SANTORINI, GREECE

Tiedän, on julmaa julkaista matkakuvia Kreikan saaristosta vuoden pimeimpinä päivinä! En vaan malta olla vinkkaamatta, että juuri ilmestyneessä Ellen tuplanumerossa on kirjoittamani kuuden sivun juttu Santorinista.

2014-12-17-stellaharasek-santorini-elle-12014-12-17-stellaharasek-santorini-elle-22014-12-17-stellaharasek-santorini-elle-32014-12-17-stellaharasek-santorini-elle-62014-12-17-stellaharasek-santorini-elle-52014-12-17-stellaharasek-santorini-elle-4

Mukana jutussa myös kanssakirjoittaja Kolu sekä luottovalokuvaaja Rasila – kiitos molemmille loistavasta työmatkasta, jonka aikana ehdittiin kaikeksi onneksi salaa hiukan lomaillakin. Kaikki kuvat ja tarinat eivät lehteen kuudesta sivusta huolimatta mahtuneet, joten lisää on luvassa blogin puolella.

The new issue of Elle Finland is out now, including a six-page feature we wrote about Santorini. Looking out into the 24-hour dark called December in Finland, I’m not sure if this is the best or worst possible timing for it.

PHOTOS BY STELLA HARASEK

10 thoughts on “Santorinin auringon alla

    • Ei, sorry! Oli tarkoitus, mutta ei yksinkertaisesti aika riittänyt. Ensi vuonna sitten, lupaan!

  1. Apua, julmaa tämä on, seuraava aurinkoloma vielä varmaan vuoden päässä (ellei sattumalta tule aurinkoinen kesä Suomeen).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.