VIELÄ VILLAKANGASTAKISSA

Kevään lempivaate esittäytyy! Tein alkuvuonna yhden ainoan täsmäiskun alennusmyynteihin ja siltä saalistusretkeltä tarttui mukaan tämä – siluetiltaan sopivan kapea, tummanharmaa takki. Kohtaamisemme kauneuden kruunasivat seuraavat seikat: tangossa roikkuva takki oli viimeinen, sopivankokoinen ja varustettu lapulla, jossa luki kaunein asia jonka olisin voinut sillä hetkellä kuvitella: -50%. Silkkaa sattumaa se ei ollut – olin etsiskellyt juuri tälläistä takkia ja ystävältä sain tämän onnekkaan suosituksen. Hyvä hankinta. Takki on kulkenut mukanani koko kevään kaikkialla ja kaiken kanssa.

2015-05-11-stellaharasek-cos-coat-12015-05-11-stellaharasek-cos-coat-2

VILLAKANGASTAKKI COS
STYLESNOBIN NILKKURIT SAATU DOTSISTA
SUKKAHOUSUT WOLFORD

Kohta on villakankaiselle takille (toivottavasti) liian lämmintä, muttei ihan vielä. Itseasiassa juuri nyt on yksi lempivuodenajoistani: kaduilla käy vielä sen verran viima että villakangastakki puolustaa paikkaansa, mutta huivi tai hanskat eivät ole enää välttämättömät. Takin voi pukea päälleen rennosti, jättää auki. Antaa liepeiden liehua, korkojen kopista ja kevään täyttää pään.

4 thoughts on “VIELÄ VILLAKANGASTAKISSA

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.