Vinossa koko muija

Kävin valmentajani patistamana osteopaatilla. Hän ei varsinaisesti ollut small talkin ystävä. Sinähän olet vinossa koko nainen, hän sanoi ystävällisesti ja katseli minua päästä varpaisiin. Seisoin keskellä huonetta kuten aina seison, nojaillen toiseen lonkkaan, kädet taskuissa, keinuen hitaasti vasemmalle ja oikealle. Olkapäät alempana kuin aiemmin, silti kallellaan kuin tuulen taivuttama puu.

_2015-07-29-stellaharasek-training

Taidat ajatella aika paljon, hän sanoi kun koski ensimmäisen kerran selkääni. Kiinni jäin. Mietin voivatko ajatukset olla niin raskaita, että niiden painon tuntee selässään.

Minut oli suoristettu puolessa tunnissa. Nousin huojentuneena, korvissa kohisi. Tämä on vasta alku, hän varoitti. Tule takaisin vähän ennen kuin todella tarvitset sitä.

Sain muitakin ohjeita: seiso suorassa, sitä varten sinulla on kaksi koipea. Juo enemmän vettä. Ajattele vähemmän.

37 thoughts on “Vinossa koko muija

 1. Hei, olen etsinyt ammattitaitoista osteopaattia kauan ja just että olisi nainen. Miehillä on niin kovat otteet, niskani ei tykkä siitä. Saisinko sinun osteopatin yhteystiedot? Kiitoksia jo etukäteen!

 2. Hei, olisiko mahdollista saada osteopaatin yhteystiedot? Nimim. täälläkin seistään vinossa… :/

 3. Hei!

  Postauksesta on jo jonkun aikaa, mutta törmäsin tähän ja kiinnostaisi myös tuon osteopaatin yhteystiedot. :) Eli pystyisitkö laittamaan spostilla ne myös meikäläiselle, kiitos ja rentouttavaa joulunaikaa!

 4. Täällä myös jo kauan ollut suunnitelmissa selän suoristajalla käynti.. Suosituksia kaivataan, olisin kovin kiitollinen osteopaattisi yhteystiedoista jollei ole jo täyteen buukattu!

 5. Hei missä kävit? Mulla on justiinsakin haussa hyvä osteopaatti, joten suosituksia kaivataan.

 6. Mun kohdalle osui suorapuheisempi fysioterapeutti, joka katsoi, että olen kiero kuin korkkiruuvi!
  Hetkeä myöhemmin si-nivel avattiin aivan kamalan rusahduksen saattelemana. Wow!
  Upeeta, että näitä kehonhuollon superammattilaisia on olemasa, lääkäriltä saan aina vaan liikaa burana…

  • HAHA! Hieno ja varmasti havainnollinen ilmaisu. Hyvä että aukesi! Kiitos jumalille osteopaateista, fysioterapeuteista ja muistakin alan ammattilaisista.

 7. Missä nuo tuonkaltaiset miehet piileskelevät :)
  mä kävin baarimikko-irma-aikanani joka viikko hyvällä(nekin ovat kiven alla) osteopaatilla, ja saatiin alaselän lievä skolioosi suoraksi! Se sano, että mä olin ihan eriparia!? Ha. Sä selvisit vinolla :D
  Ja, kun ajattelee työkseen… mun on pakko löytää nyt hyvä ostis täältä treen suunnalta!
  …miten ajatellaan vähemmän.. :)

 8. Taidan ottaa myös kopin noista ohjeista, jos vain saan ne mahtumaan ajatuksia vilistävään pääkoppaani. Käsissäni on onneksi vielä tilaa juuri mukana kulkevan vesipullon verran.

 9. Ihanat nämä sun pienet arkiset tarinat. Tykkään kun blogissa jaetaan niitä pieniäkin asioita eikä aina vaan jotain skumppahetkiä.

 10. Hah, nuo ohjeet sopisivat myös minulle. Kuinkahan monta kertaa olen toivonut, että aivoissa olisi joku off-nappi tai ainakin himmennin, ettei koko ajan pää sauhua.

  • Itsellekin toivoisin parempaa säätelyä k.o. asioiden laitaan. Ja tiedän kanssaeläjien toivovan sitä useasti silloin, kun pään sisäinen sauhu ei riitä, vaan haluaa “avautua” kaikenlaisesta päässä pyörivästä. ;D

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.