Viikonlopun varustus

2015-08-15-stellaharasek-flowfestival

Terveiset kentältä! Viikonloppu kuluu Flow’ssa, on vähän töitä, sitten vapaata. Viikonlopun varustus on mutkaton. Fillarin avaimet, koska kaupunkifestareilla oma kyyti on paras kyyti. Aurinkolasit kuumiin päiviin, villapaita viileisiin iltoihin. Kangaskassi, johon mahtuu kaikki. Suloista Suvilahtea teille, jotka olette täällä, muille muuten vaan lempeää lauantaita.

14 thoughts on “Viikonlopun varustus

 1. Tosi kaunis neule! Ei taida enää mistään saada jos oot monta vuotta sitten hankkinut… Koitin bongailla sua Flow’ssa muttei törmätty, olisin tullut kiittämään suosikkiblogistani.

  • Secondhandina voi toki koittaa metsästää, mutta kaupoista tuskin löytyy enää, on tosiaan useita vuosia vanhaa mallistoa. Hei kiitokset tulivat näinkin perille – kiitos, kun luet!

 2. Bongasin sut hengaamasta ja halailemasta Richard McCormickin kanssa :D En kehdannut tulla juttelee mut oli hauska nähä sut livenä!

  • Olisit tullut vaan! Juu, meillä oli Flow’ssa Richardin uuteen kirjaan liittyviä pressitilaisuuksia.

 3. Siis tuo kassi tuntuu vilahtelevan kaikkialla! :D Enemmänkin tuollainen pieni nahkainen pussukka johon mahtuu kaikki olisi ehkä parempi kaltaiselleni laukkuvaihtajalle. :)

  • Haha! Se on Filippa K:n nahkapussukka jota käytän lompakkona, ei sinne mahdu muuta kuin pankkikortti ja vähän käteistä, joskus pidän siellä myös avainta.

  • Isabel Marantin pellavaneule vuosientakaisesta mallistosta, Beamista aikoinaan ostin.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.