Just you and me, baby

2015-09-11-stellaharasek-robertmapplethorpe-1

Kuuma vinkki viikonloppuun: Robert Mapplethorpen (1946-1989) retrospektiivinen valokuvanäyttely on auki Kiasmassa viimeistä viikonloppua. Menkää kun vielä ehditte. Omat suosikkini ovat Robertin filmit, Patti Smithistä otetut valokuvat sekä varhaiset polaroid-kuvat, jotka elävät ja hengittävät vuosikymmenien jälkeenkin.

Robert Mapplethorpe 13.9.2015 asti
Nykytaiteen museo Kiasma
Mannerheiminaukio 2
Helsinki

8 thoughts on “Just you and me, baby

  1. Onko kuvassa näkyvä takki se uusin? Joka näkyi stockmannin instassa? Metsästys puuhissa kun olen niin onko kyseessä takki vai neuletakki, materiaali?

    • Hei on! Kurkkaappa uusin postaus, siinä on takista enemmän. Ulkotakki on minusta, 100% huovutettua villaa, vuoreton tosin joten just tän alkusyksyn vaate.

  2. Hieno näyttely ja mielettömän hienoja kuvia! Sitä ruoskaa en oikein hiffannut. Näyttelyseuralaiseni totesi kuivaan tyyliinsä ” taiteilijan näkemys, hyvin toteutettu kuva” (joku varjo häiritsi kuulemma kuitenkin)

    • HAHAHA! Joo, ruoska ei ollut munkaan suosikki. Monesta muusta kyllä pidin senkin edestä.

  3. Kävin kesällä katsomassa näyttelyn, ja olihan hieno! Välillä vähän itketti, ja joihinkin kuviin oli pakko palata. Meni läpi jopa pikkuveljille, jotka yritti epätoivoisesti vastustaa kesäreissun kulttuuriantia, mut onneksi sisko saa päättää. ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.