Ystävänpäivän parhaat

Kas, ystävänpäivä! Emme ole ennättäneet varata pöytää tunnelmallisesta pikkuravintolasta, piirtää korttiin sydämiä tai hankkia kaappiin samppanjapulloa, mutta merkkinä suuresta rakkaudestani hain äsken matkalla palaverista kotiin miehelle mantelicroissantin, josta aion syödä puolet (merkkinä suuresta rakkaudestaan hän antaa tämän tapahtua). Illalla lähdemme katsomaan löytyisikö jostain vielä viime tingan nurkkapöytää ja jos ei, menemme pussailemaan huoltoaseman kahvitiskille. Sitä odotellessa vielä vähän töitä, mutta niitä tehdessä voi soittaa vanhoja ja vähän uudempia suosikkibiisejä, jotka tihkuvat helliä tunteita.

11 thoughts on “Ystävänpäivän parhaat

  1. Eikä! Mä just laitoin I wanna be yoursin soimaan ennen kuin avasin blogisi. <3 Nyt meen laittamaan uunin päälle, poikaystävä ystävänpäivähattarassaan on ostanut sydämenmuotoisen pakastepizzan. Ei siis ravintolapöytää meille, vaan sängyssä kainalokkain syöty pizza. Ehkä leffa. Tai pussailua.

    Ihanaa iltaa teille!

    • Haha, rakastan poikaystävän ystävänpäivähattaraa! Toivottavasti teilläkin oli ihana ilta xxx

  2. Tuo huoltis, aww. Näitä biisejä ei pysty kuuntelemaan kuin vasta illalla oman muruni kanssa. Sydämellistä ystävänpäivää teille <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.