Löylyissä

Pieni loma omasta elämästä on tullut tarpeeseen. Vapauttavaa viettää pari päivää kaukana arjestaan, toisten tavaroiden ja lumen alta paljastuvien peltojen keskellä. Mukaan pakattu omaisuus mahtuu reppuun: hammasharja, puhdas pyyhe ja pikkuhousut, kamera. Viikonloppulukemisiksi valitsemani kirjat unohdin tahallani kotiin, arvasin että niitä en tällä kerralla ennätä kaivata.

Puusaunan hämärään jäi monta painavaa ajatusta. Ei voi olla rakastamatta paikkaa, jossa niitä voi noin vaan pestä päästä, huuhdella harteilta pesuveden mukana. Lämmössä sinnetänne levinneet sielunpalaset sulavat takaisin yhteen.

2016-03-28-stellaharasek-sauna-12016-03-28-stellaharasek-sauna-22016-03-28-stellaharasek-sauna-32016-03-28-stellaharasek-sauna-42016-03-28-stellaharasek-sauna-5

Lempeää lämpöä alkavaan arkiviikkoonne! xxx

Kuvat minusta Jarno Jussila

10 thoughts on “Löylyissä

  1. Ihana, aito, savuinen ja lempeä tunnelma näissä kuvissa ja tekstissä. Alkoi tehdä mieli saunaan, etenkin puiseen sellaiseen. Onneksi meillä on söpö, 2 istuttava kerrostalosauna, jossa on iso ikkuna kaupunkinäkymällä. Kelpaa sekin, kun haluaa pudottaa hartiat alas ja olla vaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.