Kevät peruttu

Sääpäiväkirjasta päivää. No, eihän se yllätys ollut – eikä lumisadetta keskellä helmikuuta kehtaa edes kutsua takatalveksi. Eipä siis kaiveta niitä nahkarotseja naftaliinista ihan vielä, villakangastakki on hyvä ja kelsi parempi, jos lämpötila vielä laskee. Pyry sai yhdessä illassa aikaan pehmeät lumikinokset, jotka ovat kadottaneet taas kaupungista kaikki äänet. Illan suurin ilonaihe on ollut Luna-koira, joka rakastaa yli kaiken lumipalloja ja osaa noutaa niitä. Niin lystikäs näky, kun koira pinkoo maata pitkin vieritettyjen pallojen perässä pitkin pihaa ja palaa pätevänä lumipallo suussaan kuin se olisi suurikin aarre.

PHOTOS BY STELLA HARASEK & JARNO JUSSILA

6 thoughts on “Kevät peruttu

  1. Kauniit kuvat! Taidat olla ainoa henkilö jolle tuo kovassa huudossa oleva pipo oikeasti sopii eikä näytä pannumyssyltä, ellei sen tarkoituskin ole näyttää siltä…? ( Anteeksi vaan Samuji, kaikella rakkaudella…)

    • Boomerangin viime talven mallistoa. Tämänkin talven mallistossa oli jotain samantapaista!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.