Young and in love

Levylautasella pyörii tänään Lana Del Rey’n uusi sinkku Love, joka tärähti sopivasti keskelle ystäväpiirin SKAM-hulluutta. Helppo se on herkistyä, kun valvoo joka yö aamukolmeen ahmien tuota kirotun koukuttavaa teinidraamaa! Onko siellä muita samaan jamaan juuttuneita? Toivotan tiistaihinne aurinkoa ja vahvaa kahvia.


LANA DEL REY – LOVE

16 thoughts on “Young and in love

  1. Oi Skam ja William. Taisin pahimmissa Skam-huuruissani vähän ihastua työpaikkani 15 vuotta nuorempaan harjoittelijanuorukaiseen. Hups. Onneksi päättyi sekä sarjan jaksot että harjoittelukin. T. 35 v.

  2. Hih, en kehtaa edes mainita monta kertaa olen sarjan katsonut. Ja kavereita tosiaan ahdistellut analysointikumppanin puutteessa. On se ihana.

  3. Tunnistan ja tunnustan! Katsoin ekan ja tokan kauden joskus tammikuun alussa neljässä päivässä ja kolmannen kauden heti sen ilmestyttyä ehkä vuorokaudessa Ihan järjettömän koukuttava sarja vaikka itselläkin taitaa olla viiskymppisyys lähempänä kuin omat lukioajat (kääk)! Ja ketkut tekijät ovat laittaneet jaksojen pituudeksi just jonkun 20 minuuttia jolloin helposti tosiaan sortuu tohon “yks vielä” -ajatteluun. Yhtäkkiä huomaa että kello on yksi yöllä, seuraavana päivänä työpäivä ja herätys aamuvirkun 1-vee tyttären toimesta klo 5:45. Eikä silti pysty lopettamaan! SKAM-hulluuteen kuuluu myös kavereiden ahdistelu tyyliin “Ootko jo katsonut?, “Sun on nyt pakko katsoo!” ja “Haluan analysoida tätä jonkun kans!”. Ah. Ollapa nuori ja rakastunut.

    • Hahaa tänne ei emojit näköjään tulekaan läpi. Kuvittele siis tokan virkkeen loppuun se apina kädet silmillä :D

    • HAHAHA! JUST kirjoitin tuon saman tuohon edelliseen kommenttiin ennen kuin luin tämän. Tuttu homma siis. Ja ihan vastaavanlaisen painostuksen alla itsekin aloitin koko SKAMin katsomisen.

  4. En ole katsonut Skam’ia, mutta tuo “vielä yksi jakso”-tilanne on täälläkin tuttu. Hyvään sarjaan jää todellakin helposti niin koukkuun, että huomaa vielä neljältä aamulla tuijottavansa sitä “vielä yhtä” jaksoa! :•D

  5. Sama täällä! Skam pilasi viime viikon yöunet, kun oli pakko katsoa “vielä yksi jakso” eli vähintään neljä… Ihastuin myös Williamiin ihan täysillä. Noloa! T. 33-vuotias

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.