I will become what I deserve

Folkahtavan popin ystävät kuulolle! Päivän biisiluuppi on peräisin samasta ilahduttavan loputtomasta laarista kuin moni muukin viime aikoina, siis miehen soittolistoilta. Lontoolainen Ben Howard on kotimaassaan moninkertaisesti palkittu ja ylistetty laulaja-lauluntekijä, mutta mennyt minulta aivan totaalisesti ohi. Luin, että Benin kasvattivat musiikkidiggarivanhemmat, jotka olivat soitelleet hänelle omia 60- ja 70-luvun suosikkejaan Van Morrisonista Joni Mitchelliin ja Simon & Garfunkeliin. Sanotaan, että musiikkikasvatus on selvästi tehnyt tehtävänsä. Koko viimeisin albumi, vuonna 2014 julkaistu I Forget Where We Were on hieno. Toivotaan, että seuraavasta kuuluu pian, mutta sitä odotellessa ehtii tutustua tähänastiseen tuotantoon.


BEN HOWARD – THE FEAR

8 thoughts on “I will become what I deserve

  1. Benhän on nykyään mukana yhtyeessä nimeltä A Blaze Of Feather. En oo vielä ite kerenny kuutelemaan, mutta kun Benistä on kyse niin varmaan aika törkeen hyvä!

  2. Ben on niin ah! Oma suosikki on ehdottomasti Depth Over Distance, noin kohdasta 3.15 eteenpäin menee kylmät väreet päivästä ja vuodesta toiseen.

    • Kuuntelin senkin heti, ihan loistava biisi! Kiitos vinkistä. Ja Helmi! Mulla on jäänyt vastaamatta yhteen ihanaan viestiin, mä palaan sulle ihan kohta xxx

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.