Alkusyksyn ihanimmat

Kaupallisessa yhteistyössä Nanso, sisältää arvonnan

✖ ESTHOLMEN, SUVISAARISTO

Vietimme ystävien kanssa muutama viikko sitten viikonlopun Suvisaaristossa, pienellä saarella nimeltä Estholmen (sivusinkin sitä sattumalta eilen). Siitä on tullut jo perinne: käymme siellä joka kesä, joinakin vuosina vielä syksylläkin. Nukumme pitkään saaren pikkumökeissä ja päätalon makuukammareissa, valmistamme ruokaa venevajassa, saunomme ja uimme, loikoilemme riippumatossa, käymme soutamassa tai melomassa kanootilla, notkumme rantakallioilla ja kuuntelemme musiikkia. Tänä vuonna meillä oli jopa livemusiikkia, sillä veneeseen kannettiin ruokakassien, kirjojen ja koirien lisäksi akustinen kitara. Lisää kuvia on tulossa pian, mutta ihan ensimmäiseksi on vuorossa saarella kuvattu syysmuotispektaakkeli! Nanson syysmalliston ensimmäiset herkut ovat nimittäin saapuneet myymälöihin ja verkkokauppaan. Poimin mallistosta omat suosikkini ja pakkasin ne mukaani saareen.

Tästä mallistosta oli itseasiassa vähän vaikeaa valita lemppareita, iski runsaudenpula. Väriskaala on niukka eli kovin näköiseni, mustaa ja harmaata, joita maustaa muutama murrettu sävy. On mustavalkoista raitaa jota rakastan aina vaan, pari kaunista retroprinttiä. Pidin kuitenkin ennen muuta materiaaleista: puuvilla- ja merinovillaiset vaatteet tuntuvat päällä pehmeiltä, keveiltä ja lämpimiltä, juuri siltä mitä kesän jälkeen janoaa kun viilenevät säät saavat kaivamaan kerroksia päälle. Moniin malliston vaatteisiin on myös saatu erilaisilla neuloksilla ja kudontatekniikoilla eläviä pintoja, jotka tekevät yksinkertaisista vaatekappaleista heti kiinnostavampia.

Lato-paita on malliston rennommasta päästä – tulee mieleen retrohenkinen collegepaita, joka toimii niin kotona, mökkireissulla ja hoidellessa arkiasioita kaupungilla. Ohut paita on lämmin, istuu päällä kevyesti ja puristamatta. Hihat ovat ihanasti inasen ylipitkät, itse tosin käärin niitä jokatapauksessa. Pehmeän puuvillan pintaan on kudottu pörröistä raitaa. Tälläisiä vaatteita tehtiin joskus 70-luvulla! Tykkään! Kaapistani löytyy sama paita mustana ja harmaana.

Viistasku-pillifarkut ovat vilahtaneet blogissa ennenkin. Ratkoin kesän tullen polvet auki, tuuletusaukot tekivät niistä kesäisemmät. Marraskuussa saattaa vähän kaduttaa, mutta no, sittenpä puen alle mustat sukkikset (tai jos olisin supertrendikäs enkä armoton vilukissa, vetäisin niiden alle verkkosukkikset).

Villis-neuletunika taisi olla itsestäänselvä valinta. Hei, se on harmaa, siinä on taskut ja 55% merinovillaa. Mitä muuta voi villatunikalta kaivata? Leikkaus on rento ja väljä, näyttää kivalta paljaiden säärten kanssa nyt ja sukkisten kanssa sitten myöhemmin. Toimisi hyvin myös kapeiden nahkahousujen kanssa! Menee testiin kun kelit viilenevät tarpeeksi.

Kuviot eivät hallitse syysmallistoa, mutta on joukossa kuitenkin jokunen printtivaate.
Pouta-paidassa tykästyin retrohenkiseen kuosiin, helman pieniin halkioihin ja siihen miten järisyttävän pehmeä tuo puuvilla-modaalisekoitus on. Mallistoon kuuluu myös samasta printistä tehty tunika, jonka helma levenee a-linjaisesti.

Yllätin itseni vähän tämän vaatekappaleen kohdalla, sillä Hyrrä-hameen muoto ja pituus eivät ole tyypillistä minua ollenkaan. Tykkäsin silti sen viboista, tuli mieleen ne syksyt kun aloitin yliopistossa ja oikeasti laahustin taideaineiden laitoksella reikäisissä farkuissa ja vanhoissa villatakeissa, mutta omissa mielikuvissani olin skarppi ja söpö baskerityttö suoraan 60-luvun yliopistoleffoista. Hameen ryhdikkäässä, vuoritetussa puuvillakankaassa on kennomainen kohopinta ja leveät laskokset tuovat hameeseen kuohkeutta. Kiinteä vyötärökaistale saa hameen istumaan täydellisesti – rakastan vaivattomia, hyvin leikattuja vaatteita, joita ei tarvitse nykiä ylös eikä alas. Syksyn helpoin hame.

Mallistoon kuuluu myös samasta materiaalista valmistettu pitkähihainen Hyrrä-paita – se ei päätynyt saarikuviin, mutta sopisi siron ja ryhdikkään leikkauksensa ansiosta täydellisesti toimistolle tai oikeastaan mihin tahansa alkusyksyiseen ryhtiliikkeeseen. Jos palaisin vielä yliopistoon (juuri tähän aikaan vuodesta alan aina salaa haaveilla siitä) pukisin ehdottomasti juuri tuon paidan päälle syksyn ensimmäisille luennoille. Ylläolevissa kuvissa hameen parina on siis musta Lato-paita.

Latolinjalla jatketaan! Varoituksen sana Lato-housuista – jos puet ne kerran päälle, peli on menetetty etkä halua enää käyttää kotona mitään muuta. Et myöskään iltakävelyillä. Tai kauppareissuilla. Mökillä nautit, kun ei tarvitse selittää kenellekään miksi hiihtelet kaiket päivät olohousuissa. Ihan kohta huomaat miettiväsi saisiko nämä loman loputtua jotenkin huijattua kaupunkikelpoiseksi. Jos niihin yhdistäisi vaikka skarpin valkoisen t-paidan ja rennon mustan bleiserin, yksinkertaiset korot? Hmm?

Raidallinen Kemut-tunika on yksi malliston lempivaatteistani! Suoralinjaisessa, rennossa tunikassa on taskut, pitkät hihat ja niin eläväpintainen, pörröinen puuvillaneulos, että sitä tekee mieli silittää koko ajan. Äskeisissä kuvissa vilahti samaan sarjaan kuuluva Kemut-pusero. Jos puuvillatrikoo on makuusi liian takertuvaa ja valuvaa ja kaipaat raitapaidoiltasi ja tunikoiltasi enemmän ryhtiä, käypä sovittamassa tai ainakin hypistelemässä näitä.

Muisto-paitapuserossa on simppeli printti, tykkäsin sen veikeästä ajattomuudesta. Kangas tuntuu niin kevyeltä, ettei paitaa haluaisi riisua ollenkaan. Saaressa yhdistin siihen pelkät farkkushortsit, mutta kaupunkiolosuhteissa pukisin sen seuraksi mustat pillifarkut ja sandaalit, syksyn tullen korkeakorkoiset nilkkurit. Siihen ei tarvitakaan enää kuin niukka musta jakku ja toimistoasu on valmis! Rentoa vapaapäivää varten vaihtaisin jakun villatakkiin. Puserosta on muuten myös tunikaversio.

Tunikahullua ilahduttaa, että Nanson valikoimissa on aina useampi kauniisti leikattu tunika! Harmaa Lumo-tunika on oikeasti ehkä hiukan liian lyhyt mekoksi, mutta saarella sellaisella ei ole niin väliä. Kaupungissa pukisin sen alle nahkahousut, syksymmällä mattamustat sukkahousut ja saappaat.

Tummanharmaa on ollut lempivärini mustan ohella siitä saakka kun täytin kahdeksantoista. Ylläolevaan kuvaan tiivistyy yksi niistä asioista, joita rakastan tummanharmaassa: en saa tarpeekseni siitä miten ruskettunut iho ja auringossa haalistuneet vaaleat latvat hohtavat tummanharmaata vasten. Musta on joskus niin kova, tummanharmaa luo omille väreille paljon pehmeämmän taustan. Kun vaatteiden värit eivät hallitse habitusta vaan ihmisen omat värit – iho, hiukset, silmät – saavat tilaa, tuntuu että persoonakin loistaa enemmän.

Villis-neuletakki on samaa pehmoista merinovillan ja puuvillan sekoitusta kuin ensimmäisten kuvien neuletunika. Se on vaivatonta mallia nimeltä “vedä niskaan ja unohda” – kauniisti laskeutuva, ohut villakerros, joka sopii minkä tahansa asukokonaisuuden päälle tuomaan lämpöä. Käytän vastaavia vaatteita pitkin syksyä ja talvea, niitä tarvitaan ihan koko ajan niin kotona, työtapaamisissa kuin ulkona liikkuessa, kun takin alle on saatava vielä yksi välikerros.

En tiedä oletteko huomanneet, mutta Nanson retrohenkiset yöpaidat ovat aivan mahtavia kesämekkoja! Tykkään niiden kapeista leikkauksista, pitkistä hihoista, pyöreistä päänteistä ja superlaadukkaasta viskoosineuloksesta, joka pysyy hyvänä pesusta toiseen ja tuntuu päällä niin mukavalta, että niissä voisi nuk… ainiin. Tämä keksintö ei ole tosin uusi, sillä käytin jo teini-ikäisenä äitini kaapista löytämiäni (juurikin Nanson) yöpaitoja mekkoina sandaalien ja nahkalaukun kanssa. Laadusta kertoo paljon, että 70-luvulla valmistetut vaatteet olivat tiheästä käytöstä huolimatta säilyneet loistokuntoisina.

Palatakseni tämän syksyn mallistoon, yöpaitasuosikeistani toinen on ehdottomasti mustavalkoinen Pilkut-yöpaita: simppelin printtivaatteen kaunis ja kapea malli tekee siitä vallan hyvän mekon. Mökillä, saaressa ja rannoilla pyöriessä mutkaton mekko on toki täysin elementissään, mutta siitä saa taiottua vaivattomasti myös kaupunkikelpoisen, kun yhdistää siihen lierihatun, nahkalaukun ja vaikka kiilakorkosandaalit. On kokeiltu, tuli kehuja! Ja yllätyksiä. Vau, sanoi tuttu, en ole ollenkaan tajunnut että yöpaitoja voisi käyttää tällä tavoin. Niin! Siksi ei kannatakaan tuijottaa liikaa sitä mihin vaate on alunperin ehkä tarkoitettu, vaan katsoa sitä avoimin silmin ja nähdä sen potentiaali. Sen toisen yöpaitasuosikin näette vasta myöhemmin, koska se ei ole vielä saapunut kauppoihin.

Kiinnostuneille vinkiksi, että nämä (ja monet muut) tuotteet saa tällä hetkellä Nanson verkkokaupasta ja myymälöistä 15% alennuksella ensi viikon keskiviikkoon eli 23. elokuuta saakka. Varoituksen sanana muuten, että osa malliston vaatteista saattaa loppua verkkokaupasta nopeastikin! Lisää on tulossa kyllä lähiviikkoina, mutta jos haluaa hyödyntää kampanjahintaa, kannattaa olla nopea. Myymälöistä voi löytyä niitäkin jotka loppuvat verkkokaupasta, joten suosittelen piipahdusta paikan päällä, jos vaan mahdollista. Samalla pääsee hypistelemään noita ihania materiaaleja, joista kuvat valitettavasti antavat vasta kalpean aavistuksen.

Arvonta on päättynyt, kiitos kaikille osallistuneille! Onnetar valitsi voittajiksi nimimerkit Malla, HannaS ja Pia Hassinen. Voittajiin ollaan henkilökohtaisesti yhteydessä.

Seuraa tuttuun tapaan arvonta! Kerrohan kommenteissa mikä kuvissa näkyvistä vaatekappaleista on suosikkisi – ja miksi. Toki saat halutessasi valita suosikkisi myös Nanson verkkokaupasta. Vastanneiden kesken arvotaan kolme lahjakorttia, joilla saa lunastaa itselleen vapaavalintaisen tuotteen Nanson myymälästä. Vastausaikaa on ensi viikon torstaihin 24. elokuuta saakka, muista sähköpostiosoite. Arvontailoa ja aurinkoa elokuuhun!

PS. Kiitos kaikille edelliseen arvontaan osallistuneille – teitä oli valtava määrä! Voittajat on arvottu ja heihin ollaan yhteydessä.

PHOTOS BY JARNO JUSSILA

450 thoughts on “Alkusyksyn ihanimmat

 1. Lato paita. Rakkautta ensi silmäyksellä. Leikkaus, väri ja materiaali = täydellinen minulle!

 2. Lato sarja näyttää lämpimältä ja trendikkäältä.(: Pilkuista tykkään myös.

 3. Oh my my -Lato-paita (noh housut myös) näyttävät olevan uusi “pelastan päiväsi” -vaatteeni!

 4. Nuo pilkut-sarjan tuotteet on IHANIA! Niin pehmeitä, ah! Varmaan nyt kun ilmat viilenee, ja illat pimenee, noutaisin itselleni villasukkkien ja sohvan nurkan kaveriksi pilkut mekon

 5. Jestas sentään, kylläpä sinä saat kaikki vaatteet näyttämään hyviltä! Juuri tuskailin kulahtaneita raitapaitojani eli vaatekaapissani olisi Kemut-puseron mentävä aukko.

 6. Villis- neuletunika näin talven tullen! Ja ai kun se olisi ihana vetää tuon pitkän yöpaidan päälle..

 7. Kiitos tästä postauksesta. Mietin aiemmin kesällä miltä juuri nuo yöpaidat ja tunikat mahtavat tuntua ja näyttää päällä, nyt sain close-up muotikataloogin kuvat, jes!!! Lahjakortin käyttäisin näiden kuvien perusteella johonkin yöpaitaan jota käyttäisin tunikana, luultavasti tuo Pilkku tai verkkokaupasta ainakin hetki sitten löytynyt Väre.

 8. Kemut-tunika näyttää ihanalta! Ja verkkokaupasta vakoiltuani siitä löytyy myös ihana toinen väri! Ah, en malta päästä hypistelemään :)

 9. Pillifarkut on kyllä nyt lempparit ja siksi kun en omista yhtäkään housuja, käytän aina mekkoja. Jospa nämä olisivat ne farkut mitä olen etsinyt

 10. No tuo raidallinen Kemut-tunika ehdottomasti. Näin raitafriikkinä ihmisenä en voinut kuin ihastella syvästi ääneen.

 11. Vllis-neuletunika! Oih, sillä kestäisi ehkä tulevaa syksyä hieman paremmin… <3

 12. Villis-neuletunika ❤️ Värin, materiaalin ja leikkauksen ansiosta todellinen moniottelija arkeen.

 13. Muisto-paitapusero näyttää kivan rennolta ja sitä voisi käyttää monessa tilanteessa, mutta Nanson sivuilta katsoessa epäilyttää olisiko hihat kuitenkin liian lyhyet. Olen metsästänyt täydellisiä mustia pillifarkkuja vielä löytämättä Niitä Oikeita, joten Viistaskut kiinnostaa.
  Mutta ehdoton suosikkini on mukavan näköinen Lato-paita, jonka hihat ei lopu kesken ja joka varmasti muodostuisi lempipuserokseni, ja juurikin harmaana, että tulisi vähän vaihtelua mustiin vaatteisiini.
  Nämä Nanson yhteistyöpostaukset ovat muuttaneet täysin käsitykseni Nanson vaatevalikoimasta! Olen luullut, että Nansolla on lähinnä yöpaitoja ja trikoopaitoja.

 14. Wau Stella, ja wau Nanso! <3
  Omat lempparit on ehdottomasti Lato-paita ja Lato-housut. Molemmat harmaan värisinä.

 15. Villis neuletunika, koska se on niin kaunis sun päällä. Toivottavasti olisi myös mun päällä :)

 16. Aplodit Nanso ja nämä blogit! En ole kesällä paljon muissa vaatteissa kulkenutkaan kuin Nanson. Uusin myös työvaatteeni ja taas on iso paketti tulossa verkkokaupasta. Nämä ovat kaivattuja perusvaatteita, joissa on hyvät leikkaukset ja laatu sekä toimiva ajankohtainen mallisto. Hinta-laatusuhde oivallinen. Miellyin erityisesti Lato-puseroon ja -housuihin.

 17. Harmaa Lato-paita on yksi suosikeistani. Syksyn tullen harmaat villapaidat ja neuleet vetävät puoleensa aina vain…

 18. Lumo tunika on niin sopiva mulle! Kaunis leikkaus ja varmasti mielyttävä pitää ja väriä saa erilaisten asusteiden kanssa.

 19. Lato-paita on ihana, ja kuvailit sen niin, että tunne välittyi hyvin elävänä minullekin ja vastaavanlaisesti. Vaate kuin muisto jostain aikojen takaa.

 20. Lato-housut, koska tämä teksti on testattava:
  “Varoituksen sana Lato-housuista – jos puet ne kerran päälle, peli on menetetty etkä halua enää käyttää kotona mitään muuta. Et myöskään iltakävelyillä. Tai kauppareissuilla…”

 21. Vaikka Lato kutsuu minua, olisi Muisto-paitapusero se järkevä valinta. Vaatekaappini kaipaa hieman ryhtiä… :)

 22. Suosikkini on ehdottomasti Kemut-pusero tummansinisenä! ❤️ Ajaton malli, upea raitakuosi ja ihanan tuntuinen materiaali tekisivät siitä luottovaatteeni niin kotiin, kouluun kuin töihinkin. Lahjakortti tulisi todella tarpeeseen.

 23. Villis-neuletunika, sillä ammattipalelijana tarraan kaikkeen, mikä sisältää merinovillaa.

 24. Kemut-tunika ihan mua varten, Lato-paita ja Muisto-pusero myöskin ihanat. Ainakin pitää sovittaa. Mun on myös monta kertaa tehnyt mieli käyttää yöpaitoja mekkoina, en oo vielä rohjennut mutta tämän jälekeen taidankin kokeilla.

 25. Kaikki! Ihan kaikki :D Mutta jos yksi pitää valita, niin todennäköisesti Muisto-paita lähtisi mukaan.

 26. Omat suosikkini olivat Pouta-pusero. Kaunis kuosiltaan ja hyvä käyttövaate. Muist-paitapuserolla voi taas lähteä menoon kuin menoon alaosaa ja takkia vaihtamalla.

 27. Kävin kurkkimassa nettikaupassa ja ihastuin Hyrrä-paitaan, olis juuri kiva töihin! Myös Villis-neuletakki houkuttelee.

 28. Villis tai kemut tunika <3 tai kaikki näyttää ihanalle ja just sille mitä puleutumisessa arvostan. Yksinkertaista, kaunista ja hyviä materiaaleja, jotka tuntuvat hyvältä päällä :)

 29. Aivan ihania vaatteita. Ehdottomasti Villis! Ja mikä ihana syysfiilis välittyi näistä kuvista

 30. Aivan ihania uutuuksia! Vaikea valita yhtä suosikkia,kun useampi lähtisi mun vaatekaappiin! <3

 31. Kaikki vaatteet näyttää todella kivoilta, itselle varmaan eniten käyttöä olisi Lato-paidalle.

 32. Voi että, en tiennytkään että Nansolta löytyisi noin ihana paitapusero kuin Muisto. On suosikkini näistä ehdottomasti!

 33. Siis että valita näistä nyt suosikki?!?! Ei pysty! Hmmmmmmm… Latopaita ja -pökät!

 34. Lato housut ja paita, Kemut tunika ja paita pakko käydä sovittamassa.
  Ei pysty valitsemaan yhtä suosikkia.

 35. Olisipa kiva hiihdellä kotona Lato -meiningeissä. Varsinkin siinä kohtaa kun ilma viilenee. Taloyhtiössä on risat ikkunat ja vielä yksi talvi menee viileissä tunnelmissa ennen remonttia.

 36. Kaikki vaatteet näyttävät ihanilta päälläsi mutta itselle sopisi parhaiten harmaa Villis neuletakki.

 37. Näistä kaikista ihanista vaatteista on vaikea valita, mutta päädyin Lato-tunikaan. Todella monikäyttöinen ja monelle vartalole sopiva.

 38. Villis-neuletakki olisi ihana, kevyt, mutta lämmin. Lato-paita ja housut kiinnostaisivat kyllä myös. :)

 39. Villis-neuletakki! Sävy, malli ja pituuskin näyttää sopivalta tällaiselle teletapille :)

 40. Ihanan näköisiä vaatteita! Ottaisin Lato-paidan ja housut! Materiaali kuullosti supermukavalta.

 41. Kyllä tuo muisto paita ja tunika (en osaa valita kumman ottaisin vai molemmat?). Kaikessa ajattomuudessaan ihana, monikäyttöinen ja voisi ostaa molemmissa väreissä. ^_^. Viskoosi materiaalina on ollut opsessioni jo kauan, joskin huonolaatuisena sen muotonsamenettävyys on vaivannut (hiat lyhenee, malli levenee). Uskon että Nanson versiossa näin ei tulisi tapahtumaan :) . Ihania nämä yhteistyö postaukset, Nansokin on näyttäytynyt minulle aivan uudessa valossa näiden kautta! :)

 42. Villis ❤ Hyvä väri, sopii monen eri vaatteen kanssa. Sopivan ohut ja varmasti lämmittävä. Olisipa mukava lisä syksyn kylmiin päiviin.

 43. Totta virkot: vaikea valita lemppareita näistä! Lato-paita tai -housut näyttävät ja vaikuttaisivat ihanilta (tosin miten hyvin pysyy muodossaan housujen takapuoli ilman että alkaa roikkua?), mutta sanon nyt sitten kuitenkin että Villis-neuletakki! Haluaisin niin käyttää pitkiä neuletakkeja, mutten ikinä ole törmännyt siihen sopivaan – jollaiselta Villis kyllä kuulostaisi. Nimi muistuttaa myös lapsuuden Viilis-herkuista ❤

  (ja ihan vaan mielenkiinnosta: osallistuuko arvontaan myös ne kommentit, joissa ei ole vastattu kysymykseen “miksi?” :D)

 44. Nyt on erityisen vaikea valinta, kun löytyy raitaa, retroa, ihanaa harmaata ja ties mitä. Ehkä se voisi kuitenkin syksyn väistämättä lähestyessä – vaikka kovasti syksyn tuloa vastaan pistänkin – olla Villis neuletakki.

 45. Muisto-paitapusero näyttää mukavalta ja monikäyttöiseltä. Tiedän vain, että itselleni se ei mitä todennäköisimmin sopisi. En ole vielä löytänyt paitapuseroa, joka sopisi isorintaiselle.

 46. Olipas paljon ihania ja kauniita vaatteita. Villis tunika taisi löytää suosikikseni odottamaan syksyn kirpeitä ja raikkaita päiviä.

 47. Nyt kyllä osui ja upposi nämä vaatteet. Haluaisin Lato-housut mustana, niin syksyn housuongelma olisi ratkaistu. Farkkuihin paluu hameiden ja shortsien jälkeen ahdistaa.

 48. Voi apua! Ihania vaatteita kaikki!! Yllättävän ihanasti uudistunut Nansa sai vakavasti harkitsemaan jonkun ihanuuden tilaamista ;)
  Lumo-tunika + Muisto-paita,ne veivät sydämeni,mutta kaikki muutkin…sekä suloiset mäykyt :D
  Syksy on mun lempi vuodenaika…

  • Kaikki näyttää niin ihanilta, mutta ehkä lumo tunika kaikessa yksinkertaisuudessaan on suosikkini. Olen paljon nansolta tilaillut ja nyt ilokseni siellä on laajennettu mallistoa mm neuleilla.

 49. Voi apua! Ihania vaatteita kaikki!! Yllättävän ihanasti uudistunut Nansa sai vakavasti harkitsemaan jonkun ihanuuden tilaamista ;)
  Lumo-tunika + Muisto-paita,ne veivät sydämeni,mutta kaikki muutkin…sekä suloiset mäykyt :D

  • Sori…tuli kahdesti,kun ei meinannut huolia mun kommenttia ensinja tietty tarkoitan Nansoa … ;)

 50. Pilkut-yöpaita. Näyttää ihanalta päällä ja toimisi minulla enemmänkin kotona oloasuna kuin yöpaitana.

 51. Arvon Muisto-paitiksen ja Villis-neuletunikan välillä, mutta juuri nyt olisi kiva vetäistä tuo paitis päälle.

 52. Hyrrä-hame ja villistunika, vaikkakin kampa-hame näyttää myös edelleen ihanalta :D…

 53. Muisto-paitis vaikuttaisi itselleni sopivalta luottovaatteelta. Turvautuisin ehkä kuitenkin siniseen vaihtoehtoon valkoista arastelevana…

 54. Villis-neuletunika näyttää talven luottovaatteelta! Malli, väri ja materiaali uppoaa minuun.

 55. Lato paita ja housut, koska koskaan ei ole liikaa mukavaa pehmeyttä ja Villis tunika, lämpöä ja tyylikkyyttä talveen.

 56. Villis-neuletunika näyttää ihanalta! Sitä voisi kerrostaa moneen säähän ja vaaleanharmaa väri on helppo yhdistellä kaikkeen mitä kaapista jo löytyy.

 57. Hyviä ja laadukkaita neuletakkeja vaikea löytää. Nanso on nyt onnistunut. Tuo villis-neuletakki on upea.

 58. Lumo-tunika olis just nyt mun valinta. Tai ehkäpä Lato paita tai housut… Villis… Ääh, ei osaa valita vain yhtä, mahdoton tehtävä:)

 59. Ottaisin Muisto-paitapuseron tai -tunikan, koska tarvitsen kipeästi uusia työvaatteita!

 60. Kemut-tunika ja Muisto-paitapuseo ovat suosikkini. Ovat helposti yhdisteltävissä muuhun pukeutumiseen. Lisäksi Nanson tuotteet ovat käytössä mukavat ja säilyttävät kuosinsa monienkin pesujen jälkeen.

 61. Minusta mukavuus, rentous ja tyylikäs voivat yhdistyä upeasti vaatteissa. Mun valinta on ehdottomasti Lato-housut. Voisin yhdistää ne rentoon valkoiseen paitikseen ja farkkutakkiin. Viileämmillä keleillä kietaisisin kaulaan vielä muhkean kaulahuivin. Ja jalkaan kivat tennarit.
  Ihana mallisto! Monta näistä voisin oitis itselleni ottaa :)

 62. Ehdottomasti rentous houkuttaa kohtaamaan syksyn. Siksipä valitsen lato-paidan ja lato-housut suosikeiksini.

 63. Ehdottomasti rentous houkuttaa kohtaamaan syksyn. Siksipä valitsen lato-paidan ja lato-housut suosikeiksini.

 64. Muisto -paitapusero, koska mulla ei ole mitään vastaavanlaista vaatekappaletta ja senäyttää tosi kivalta.

 65. Villis-neuletakki näyttää mahtavan monikäyttöiseltä! Ja oikeastaan kaikki muutkin noista vaatteista on hienoja, olen aiemmin luullut, että Nanso on yhtä kuin tylsä trikoopaita, mutta nyt näyttää ihan muulta.

 66. Villis-neuletakki olisi juuri sellainen arkiasujen pelastaja jota kaipaisin vaatekaappiini :)

 67. Voihan Nanso. Taas siis todellakin taas on mentävä Nanson myymälään ihastelemaan näitä livenä. Tosi mukavia ja laadukkaita vaatteita taas heiltä. Olen jo todellinen fani. Näistä suosikiksi nousi Lato-paita.
  -J-

 68. Ooh mitä herkkuja! Juuri nyt iskee kovimmin ehkä Lato-paita, mutta rehellisesti sanottuna ottaisin mielelläni vaikka kaikki näistä. Sulla on mahtava silmä näille stailauksille ja kuvien tunnelmalle!

 69. Muisto-paitapusero, kaunis ja ajaton. Villis-neuletunika olisi ehdoton suosikki, jos siinä ei olisi tuota merinovillaa, jolle olen allerginen.

 70. Pouta- paidassa on luonnetta. Kuosi antaa kantajalleen mukavaa särmää ja musta-valkoinen sopii tummaan tukkaani ja sinisiin silmiini.

 71. Villis- tunika tai Lato- housut toisivat ihanaa vaihtelua all black everything- linjaani. :)

 72. Mikä tahansa vaatteista sopisi omaan kaappiin, mutta Villis-tunikalle olisi nyt eniten tilausta!

 73. Näitä Stellan Nanso-postauksia olen alkanut odottamaan, kuin Aku Ankkaa lapsuusvuosina konsanaan. Taivun puhtaasti materiaalisyistä puuvillaan ja villaan. Viskoosit ja polyesterit tuppaavat jäämään käyttämättä, vaikka kaiketi niilläkin paikkansa esim. sekoitteissa on… Näistä vaatteista kaikki harmaat villikset ja mukavat oloasut ovat heikkouteni. Kemut-tunika kuitenkin yllätti ja ihastutti ja jäi eniten harkintaan, kun kävin Nansolla ja sovitin ison rekillisen vaatteita. Lato-olkkareita ei ollut tullut vielä liikkeeseen, joten nyt ääni kemuille.

 74. Villis tunika harmaanan on ihana ja myös Lumo tunika. suosin tunikoita pienenä, pulskana naisena

 75. Muisto-paita on hieno. Kuvio on yksinkertainen mutta jotenkin vetoava. Pehmeä materiaali on mukava mutta kävisi varmaan töihinkin

 76. Muisto-paita on hieno. tuo kuvio on niin yksinkertainen mutta jotenkin vetoava. Pehmeä materiaali mutta kävisi töihinkin.

 77. Villis-neuletakki houkuttelee viluista eniten. Iso huivi kaulaan ja villasukat jalkaan, niin johan tarkenee syksyn sateissa ja pimenevissä illoissa.

 78. Lato-housut ja Villis-neuletunika näyttivät hurmaavilta. Nansolle plussaa kauniista ja ajattomasta mallistosta.

 79. Ihania tuotteita, haluisin noista melkein kaikki! Villis neuletunikaan päädyin, rennon oloinen ja nuo taskut!

 80. Syksyn tullen nuo Lato-housut olisivat varmaan täydelliset kotoiluhousut, näyttävät niin mukavan pehmeiltä ja lämpimiltä.

 81. Ah, kuinka upeita kaikki! Hankala valinta… Sanon silti, että pienen vauvan äitinä arvostan helppoutta sekä rentoutta vaatteissa, ja että pystyn lähtemään esim kauppaan yks kaks vaatteita vaihtamatta, joten lato-housut ne olkoon!

 82. Pilkut-yöpaita, rakastan yökkäreissä hengailua. Stella, saat Nanson näyttämään hyvältä :)

 83. Lumo -tunika on mun näköinen …. ja onneksi löytyy myös isompaa kokoa. Paitapuserot myös kivoja. Onneksi paikkakunnalla on Nanson myymälä…. taidanpa mennä sovittelemaan :)

 84. Hyrrä-hame on itse suloisuus. Tai sitten Kemut-tunika, raidoissa vaan on sitä jotain. Kauniita kuvia!

 85. Pouta-paita sopisi ostaminen Nanso legginseihin,jotka eivät ole mielestäni perinteiset leggarit,vaan kapeat housut. Ostin alesta kahdet! Tein hyviä ale löytöjä Nansosta pitkästä aikaa…

 86. Muisto-paitapusero on juuri sellainen, mitä vaatekaappini kaipaa. Tyylikäs, selkeä, kevyt, helppo yhdistää moneen ja muokkautuu moneen tilanteeseen.

 87. Lato-paita on minun ehdoton suosikkini : -) Ja viueläpä aivan ihanan värinen..harmaa on just mun väri ja sopii tosi hyvin tumman sinisten farkkujen ja miksipä ei myös suorien housujen ja hameiden kanssa :-)
  Monipuolinen vaate kuten myös tuo Villis- neuletunika joka käy näin kesällä myös mekosta näin lyhyemmälle ja sukkahousujen sekä saappaiden kanssa hyvä talvella. Minun oli vaikea valita noista kahdesta suosikkini.

 88. Nanso on todellakin siirtynyt nuote ja/tai laihojen ihmisten mallistoksi.
  Eli kaikki kuvat langanlaihasta mallista. Vaatteissa ei isoja kokoja, siis näissä kuvatuissa. Tiedän, teillä ON plus-mallistokin.

  • Vielä lisäisin, että nuorille suunnattuja mallistoja on nyt joka kaupassa, esim. Prismassakin uusi.
   Koskahan joku keksii meidät, vähän ikääntyneemmät?
   Ja ei-enää-teinien mitoissa olevat?
   Vaatteita kun on pakkokin ostaa välillä.
   Tyylikkäämpiä kuoseja plus-mallistoonkin, kiitos!

 89. Musta Lato-paita on tosi veikeä ja käy kaiken kanssa. En varmaankaan käyttäisi muita paitoja kuin pyykkipäivinä. Tai sitten pitää hankkia pari kolme Latoa.

 90. Monta ihanaa vaatetta – mutta ensimmäisenä haluaisin Villis – neuletakin! Ihana! :)

 91. Harmaita vaatteita ei voi koskaan olla liikaa! Villis-neuletunika vaikuttaa niin ihanalta! Mukava ja tyylikäs yhtäaikaa.

 92. Lato-paita näyttää ihanan rennolta, samoin Kemut-tunika. Monikäyttöisisä vaatteita!

 93. Villis-villapaita sopisi hyvin vaatekaappiini, kiitos jälleen kerran hienoista kuvista suomalaisessa saaristossa.

 94. Muisto-paitapusero olisi minullekin sopiva lisä, sillä musta-valkoinen on ollut tänäkin kesänä suosikkini.

 95. Muisto-paitapusero on minun valintani. Sen voisi yhdistää niin moneen asusteeseeni. Musta-valkoinen on ollut tämän kesän suosikkini.

 96. Tumman harmaa neuletunika on monikäyttöinen perusvaate moneen menoon ja eritilanteeseen soveltuva perusjuttu:)

 97. Pouta- ja Muisto-paidat ovat suosikkeja. Ihanat printit ja näyttävät istuvan kauniisti.

 98. Villis-neuletakki mustana olisi ihana täydennys, edellinen musta pidempi neuletakkini alkaa osoittaa jo eläkepäiviä, koska se on niin kovalla käytöllä. Luottovaatteelle siis tarvetta!

 99. Himoitsen edelleen Kampa-hametta, joka oli suosikkini jo viime arvonnassa. Tästä setistä valinta olisi Kamut-paita tai Muisto-paita.

 100. Lato-pusero on aivan ihana! Oikeastihan tarvitsisin jotain asiallisempia vaatteita, mutta olen valmis kokeilemaan, kuinka rentoja vaatteita kehtaan asiallisissa tilaisuuksissa käyttää. Myös Hyrrä-pusero kutkuttelee.

 101. Kemut-tunika, koska rakastan tunikoita ja raitoja – ja ne yhdessä pelkkä rakkaus. Täytyy sanoa etten ole Nansoa ostanut enkä ole ajatellut että kiinnostaisi, mutta nämä sinun kampanjasi ovat kyllä saaneet minut toisiin ajatuksiin.

 102. Vaikea valinta mutta Kemut- tunika on kyllä suosikkini. Yksinkertaisen siisti ja klassinen raitakuosi ei petä koskaan.

 103. Vaatekaapissa on mustan hameen ja pitkän neuletakin mentävät aukot mutta suosikiksi valikoituu noista kahdesta Villis-neuletakki. Vanhan talon vilukissalla ei koskaan ole liikaa merinovillaa ❤️

 104. Ihana Kemut-mekko! Vaikka vaatekaappini jo valittaakin, ettei sitä enää erota seeprasta..

 105. Suosikkini on Villis-neuletunika. :) Oon sen tyylistä etsinyt jo yli vuoden ja toi näyttäisi aika täydelliseltä sukkisten ja nilkkureiden kanssa. :)

 106. Levollisia kuvia ja ihania vaatteita, mutta Nansolle edelleenkin suuri miinus siitä, ettei kokoa xs löydy monestakaan vaatteesta(etenkin, kun mitoitus on vaatteissa reilu muutenkin). Jos koko natsaisi, valitsisin joko Lato-paidan tai housut

 107. Ehdottomasti Lato-housut ja Kemut-pusero yhdistelmä on mieluisin. Ai miksikö? Rakkaimmat vaatteeni ovat aina olleet tätä “pieruverkkari-osastoa” ja nämä olisivat selkeä tason korotus nykyisille

 108. Vaikea valita yhtä suosikkia, mutta Lato-housut hyggeilyyn ja Villis-neuletakki moneen menoon!

 109. Suosikkeja monia, mutta Lato-paita on jotenkin ihanan näköinen eli valkkaan tällä erää suosikikseni sen. Kauniita kuvia jälleen kerran.

 110. Kiitos mahdollisuudesta voittaa. Villis neuletakki kolahtaa tämmöseen neuletakkieläjään aina, lato sekä housuna että puserona näyttää myös niin mukavalta, että valinnan vaikeutta.

 111. Villis-neuletakki ois just se, mitä tarvisin. Rento, mutta siisti ja materaali aivan ihanaa. Varmasti olisi yks lempivaatteistani.

 112. Olet kyllä tuonut Nanson ihan uudessa valossa esiin näillä postauksillasi! Näyttää taas tosi hyvältä! Muisto-paitapusero olisi tarpeellinen lisä mun työvaatekaappiin.

 113. Villis-neuletunika on ehdoton suosikkini, joka vastaa täysin syksyksi etsimäni neuletunikan/-mekon kriteerit; simppeli malli, jossa on hieman särmää taskujen muodossa. Plussaa myös materiaalista (merinovilla-puuvillasekoite).

 114. Just eilen siivosin vaatehuonetta ja mietin että en tartte yhtään vaatteita ja sitte näen tämän postauksen! Lato-pusero ja villis-mekko kyllä miellytti eniten… Täytyy vieraille verkkokaupassa :) Taas…

 115. Lato-setti. Olen koko vuoden metsästänyt kohtuuhintaista mutta tyylikästä oloasua, sellaista jossa kehtaa keskustassa mennä lähikauppaan ja nyt se taitaa olla löytynyt.

 116. Villis-neuletakki. Koska kaukana ei ole aika, jolloin on niin kylmä, että tarvitsen lisälämmikettä. Villis päällä moni yövuorokin sujuisi palelematta.

 117. Minua ei koskaan onnista näissä, mutta villis-tunika ja muisto-paita. Aivan mielettömän kauniita. En ehkä selviydy syksystä ilman niitä. Mielettömän kauniita!

 118. Lato housut, ne mä tosiaankin tarviin!! :) täytyy kipittää hypistelemään ja kotiuttamaan ;)

 119. Pouta-paita ois enemmän kuin täysi kymppi. Mielestäni jollain tavalla ‘saaristomainen’ tuo kuosi – vetoaa salamana tällaiseen saarifetissin riivaamaan sisäsuomalaiseen ;)

 120. Pouta paita! Tai mahdollisesti sama tunikana.
  Värittömään vaatekaappiin printit on just tarpeeks piristystä.

 121. Nyt se yöpaita jota olen etsinyt löytyi. Eli valintani on Pilkut. Veisin sen saareen mökille. Yöpaita muuttuisi aamuisin tyylikkääksi mökkimekoksi.

 122. Lato-paita kiinnostaa! Mutta kuinka valita mustan ja harmaan välillä? Myös saman mallin housut saivat huomioni

 123. Haluaisin kotiuttaa Muisto-paitapuseron, koska mulla on liian vähän töihin sopivia vaatteita!

 124. Nyt tai ei koskaan!!
  LATOHOUSUT!! Tai noi mustat farkut..
  Aattelin Huutaa täällä, jospa vaikka arpa kuulisi mut vihdoin…??
  Onnea vielä neliapilan muodossakin.
  Kiitos!
  Oon Nanson käyttäjä ollu jo vuodesta jotain -80.. Ihania!

 125. Apua miten ihania kaikki!!! Villikset ovat suosikkini, ajattomat ja sopii keliin kun keliin.

 126. Kylläpä Nanson vaatteet näyttää nykyään kivoilta! Voisin kuvitella noista vaikka jokaisen omaan vaatekaappiini. Saatan tarvia Lato-paidan sekä mustana että harmaana tulevaan syksyyn.

 127. Nanso Rocks !! Yksinkertainen, mutta jossa on jokin juju. Lumo tunika syksylle olisi aika ihana !!!

 128. Kyllä mää valihtisin Lato-housut! Rakastan rentoja, collegetyylisiä, housuja joihin ei tule polvipusseja! ja jotka näyttää myös tyylikkäiltä. Nää saattais olla just sellaset, joilla vois kotona oleilun lisäksi mennä myös töihi ja kaupungille…ilman niitä polvipusseja!! :)

 129. Oi, syksyn garderobiin sopisi ihanasti Villis-neuletakki. Kuten kirjoititkin, ajattomalle neuleelle löytyisi käyttöä niin kotona kuin toimistollakin

 130. Oivoi Villis-neuletakki!Täydellinen väri ja näyttää laskeutuvan todella hyvin, menis loppukesästä ihan nuin ja syksymmällä nahkatakin alle.

 131. Kemut-tunika tai Lato-paita ovat omia suosikkeja. Sopivan simppelit, mutta erilailla asustettuina sopisivat arkeen tai juhlaan.

 132. Harmaa Lato-paita on suosikkini. Hämmentävää miten paljon paremmilta Nanson vaatteet näyttävät sinun päälläsi ja sinun kuvissasi kuin verkkokaupan kuvissa mallien päällä.

 133. Merinovillainen takki taikka raitatunika tai ne farkut. Miten näistä voi ees valita? Ihania ja tarpeellisia kaikki.

 134. Kaikki ihania ja sun kuvissa aivan mieletön tunnelma! Aah! Kesä!
  Valitsisin ehdottomasti noista Nanson uutuuksista Lato-housut, sopisivat hyvin tulevaan syksyyn ja talveen, jonka vietän pienen poikani kanssa kotona vauvaelämästä nauttien -toivottavasti tyylikkäänä!

 135. Lato-housut ja -paita. Harmaana. Sopii syksyn ja talven tullen kaltaiselleni nautiskelijalle, kun ei tee mieli poistua kotoa viltin alta lainkaan.

 136. Lato-paita, koska kaapista puuttuu collegepaita ja tykkään reilun pitkistä hihoista. Moni muukin noista kyllä kelpaisi!

 137. Paljon ihania vaatteita, mutta kyllä suosikiksi nousee pouta-paita. Tosi kaunis printti ja leikkaus!

 138. Musta Lato-paita näyttää kuvissasi ihanan rennolta ja kotoisalta. Pitäisin sitä varmasti koko syksyn – ja vuodesta toiseen.

 139. Villis ehdoton lemppari! Suosikiksi valitsen yllätyksekseni tunikan, vaikka olen neuletakki-ihminen henkeen ja vereen. Tai ehkä juuri siksi :D

 140. Tuo lato-paita! Työssäni pitää käyttää yksivärisiä vaatteita ja tuossa paidassa olisi ihan juju kuitenkin. Ja voin kuvitella miten mukavalta tuntuisi tuo päällä ajella ensi talven työreissut!

 141. Olen etsinyt hyvän näköisiä ja mukavia koti- ym. housuja pitkään. Lato-housut näyttäisivät juuri sellaisilta!

 142. Nanso on kyllä tullut vahvasti tähän päivään mallistoillaan! Kelpuuttaisin kaappiini ihan kaikki kuvien vaatteet, mutta ehkä eniten just nyt miellytti Lumo-tunika. Niin mun näköinen vaate <3

 143. Tykkään siitä kuinka teet yhteistuöpostauksetkin omalla vahvalla tyylilläsi :)
  Oma suosikkini näistä on tuo Villis neule, harmaana tottakai.

 144. Wau, miten ihania taas kaikki! Jos nyt ihan pakko vain yksi valita,
  niin Lato-paita harmaana, tai sitten ehkä Lato-housut….
  Mahtavaa, tiedän, mihin lähden kohta, kun työpäivä päättyy..

 145. Nyt töihin palattuani Viistasku -farkut olisi juuri sopiva kulmakivi toimistovaatetukseen! Toivottavasti onnistaa :) Ihanaa syksyn jatkoa!

 146. Pujahtaisin onnellisena Villis-neuletunikaan. Sen uumenista voisi turvassa kurkistella ujosti tulevaa syksyä.

 147. Aivan ihania kuvia, niistä välittyy ihana tunnelma! Nanson mallistosta valitsisin ehdottomasti Villis-neuletakin.

 148. Mun mielestä Muisto-paitapusero on ihana. Varmasti tulen sen hankkimaan jos vain löytyy koko.

 149. Tähän astisista arvonnoista nyt on vaikein valita vain yksi suosikki! Valitsen Lato-puseron. Ja tämä taitaa toistua kommenteissa, mutta kylläpä nämä sinun kuvasi esittelevätkin tuotteet houkuttelevammassa valossa kuin verkkokaupan.

  Kiitos arvonnasta!

 150. Valitsisin varmaankin Lato-paidan. Onpa muuten hyvän näköisiä vaatteita! Täytyy käydä tutustumassa Nanson näihin jossain liikkeessä…

 151. Muisto-paitapusero olisi minulle mainio lisä villatakkien, -neuleiden ja tunikoiden joukkoon.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.