Mäyräkoiramafia

Kylläpä alkoi inbox paukkua, kun kerroin, että meille tulee lainakoiria! Tilasitte koirakuvia, saamanne pitää. Kaniinimäyräkoiranpentu Sauli ja vain hiukan vanhempi kääpiömäyräkoiraveljensä Paavo saapuivat meille perjantai-iltana hoitoon ja meno on ollut siitä saakka varsin vauhdikasta. Tuupataanpa sunnuntain kunniaksi tänne pieni kuvasarja tästä spektaakkelista.

Succesin terassilta otettu kuva kruunaa olennaisimmat: Sauli tahtoo olla sylissä ja pojottaa siellä touhukkaana koko puolivuotiaan pennun pätevyydellään, Paavo liehitteee Junoa ja Juno teeskentelee vaikeastitavoiteltavaa daamia, kunnes heittäytyy selälleen ja antautuu armottomaan peuhaukseen.

Succesin jättikorvapuusti on isompi kuin Sauli. Söimme sellaisen puoliksi, vallan hyvä lounas! Erikokoiset kuonot välissämme ojentautuivat korvapuustia kohti kuin nälkiintyneet linnunpoikaset.

Siinä sitä ollaan niin viattomana. Ihan kuin sama pikkukoira ei olisi hetkeä aiemmin roikkunut kaikilla naskalihampaillaan farkkujeni lahkeessa ja polvessa, nilkassani ja sukassani. 

Mini gang. 

Molemmat pojat palvoivat Jarnoa, aivan kuten Junokin (huomatkaa pieni mustasukkaisuus siellä ruudun alaoikealla). Jarno ei myönnä, mutta epäilen, että hän viettää talouden omien ja lainakoirien kanssa keittiössä salaisia välipalahetkiä. Mäyräkoiran ikuinen rakkaus on todellakin voitettavissa voileivällä.

Lauantaina satoi vettä ja Sauli päätti, että silloin ei tarvitse kävellä itse.

Nauratti miten nopeasti näistä kolmesta koirasta tuli LAUMA.

Ette kai aio syödä tuota valtavaa korvapuustia kokonaan itse? Kohteliaasti tiedustelevat Sauli, Paavo ja Juno.

Niitä hetkiä, kun kolmen koplasta jokainen haluaa eri suuntaan (ja kaikkia ottaa yhtä paljon päähän, kun asia päätetään heidän puolestaan).

Kainalolaukkuni oli eilen kovin karvainen.

En pääse yli näistä pyöreistä pentusilmistä! Puhumattakaan siitä, kun tuo kolmikko päättää yhdessä sulattaa kaikkien sydämet, kas näin:

PHOTOS BY STELLA HARASEK & JARNO JUSSILA

12 thoughts on “Mäyräkoiramafia

  1. Eksyin sivustolle vähän vahingossa, mutta hyvä kun eksyin. Minulla on itselläni ollut kaksi mäyräkoiraa, joista toinen on vielä elossa, vaikkakin jo vanha. Niiden toilauksista riittää tarinoita kerrottavaksi, mutta joudun kertomaan ne vain sanoin, koska en osaa ottaa valokuvia. Teidän sivustolla on ihania kuvia mäyräkoirahoidokeistanne, ja hienoja valokuvia muutenkin. Kuvaaja on osannut todella vangita kamerallaan sellaisia pieniä hetkiä, jotka arjessa usein jäävät huomaamatta. Mustavalkoisista kuvista tulee heti mieleen Henri Cartier-Bresson.

  2. Eksyin tänne, onneksi, koska sain katsoa ihania kuvia mäyriksistä. Olen mäyrisfani, vaikka sellaista en omista, enkä ole omistanutkaan. Ne vaan on jotenkin niin lutusia ja symppiksiä..

  3. Voi, kun tuollaisia ihanuuksia saisikin lainaan! Meidän ainokainen voisi hyvinkin nauttia lainalaumasta samalla kuin emäntä nuuskisi pentutuoksua. Tosin lainan palauttaminen saattaisi kyllä käydä vaikeaksi.

    Kiitos, kun jaoit suloiset kuvat muidenkin ihasteltaviksi!

  4. Oih, oikein sydämeen sattuu! Taisin lähteä perjantaina kotiin ihan liian aikaisin. Jestas että kaduttaa. :D

  5. Ihania valloittavia nakkeja! Eikä mikään oon niin kuumaa kuin eläimistä tykkäävä mies…. ☺️

  6. Tämä on paras postaus ikinä, koska mäyräkoirakuvia ei voi olla koskaan liikaa. ❤️

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.