Meidän koti on lehdessä!

Muistatteko, kun eräs tuttu valokuvaaja kävi ikuistamassa nurkkamme? Hän kuvasi kotimme lehtijuttuun, joka on nyt kaupoissa: juttu on useamman aukeaman kokoinen juttu ja löytyy paraikaa Glorian Kodin lokakuun numerosta. En tiedä kauanko se on vielä myynnissä ennen kuin marraskuun numero tuuppaa sen tieltään, kannattaa siis olla nopea jos haluaa saada jutun käsiinsä. Tässä vilaus, mutta lehdessä on vielä paljon lisää.

Jutun on siis kuvannut Mikko Rasila ja kirjoittanut Elisa Manninen. Kiitos molemmille huippuduunista! Jutusta tuli superkiva, ja erityisesti pidän tuosta kannesta, jossa koirat kaikessa pätevyydessään kuvittelevat olevansa kuvausten keskipisteet. Mutta kyllähän karvanenät nyt tekevät mistä tahansa (täydellisestäkin) kuvasta vielä asteen paremman.

10 thoughts on “Meidän koti on lehdessä!

  1. Mun suosikkini oli tuo pikkukuva, jossa mäykky venyy näyttävästi täyteen pituuteensa yltääkseen pussailemaan. Tulee mieleen saksalainen pikkupoika, joka taannoin mäyräkoirapennun ihmettelyn perään vielä huokaisi, että “und sooo lang”. :) Pitkiähän ne ovat, pitkätkoirat. :)

    Teillä on todella kaunis koti, siitä on aina kiva nähdä kuvia sekä täällä blogissa että muuallakin!

    • Hahaha! Joo, meillä kans monet ystävät kutsuvat noita pitkiksi koiriksi tai pötkyläkoiriksi. Kiitos, ihana kuulla!

  2. Uusi Glorian koti tulee kauppoihin 9.11. eli vielä ehtii tuon Lokakuun numeron napata kioskilta mukaan alkuviikosta, jos ei tule kotiin. Sanomien tilaajat voivat lukea lehden myös digilehtenä. Tai sitten voi poiketa kirjaston lehtihyllyllä :) Oli hyvä juttu ja tosi kaunis koti teillä!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.