Savuista rokkia New Yorkista

Aah nyt kaikki savuisen, riisutun rokin ystävät kuulolle! Jos tykkäät PJ Harveysta, The Killsista, Patti Smithista tai siitä miltä suunnilleen kaikki newyorkilainen rock kuulosti 70-luvun puolivälissä, saatat lämmetä uusimmalle löydölleni. Brooklynlainen She keeps bees on yhtä kuin laulaja-kitaristi Jessica Larrabee ja rumpali Andy LaPlant. He tapasivat baarissa, jossa Jessica oli töissä baarimikkona. Andysta tuli ensin Jessican tuottaja, sitten rumpali ja lopulta ilmeisesti myös poikaystävä. Jotenkin sympaattista, että useimpien kappaleen tiedoissa lukee Recorded and mixed by Andy and Jess at home. Rakastan tätä simppeliä, rämisevää soundia, jossa on uskallettu luottaa vahvaan äänenkäyttöön ja melodiaan eikä olla sorruttu turhaan kikkailuun.


☊ SHE KEEPS BEES ~ OUR BODIES

2 thoughts on “Savuista rokkia New Yorkista

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.