Viikonloppumusiikkia ~ Still Corners

Seuraa musasuositus viikonloppuun! New wavesta ammentava lontoolainen dreampopduo Still Corners on soinut meillä tiuhaan tahtiin kuluneen syksyn aikana. He julkaisivat viime kesänä neljännen albuminsa Slow Air, joka sopii sellaisenaan viikonlopun soundtrackiksi: se soi ilmavasti ja etenee kepeästi, toimii taustamusiikkina mutta sopii myös keskittyneeseen kuunteluun, tahdittaa tuuletusta, siivousta ja siivousviinin avaamista, ja toimii vielä silloinkin kun ystävä tulee kylään ja vaatii, että tunget imurin takaisin kaappiin ja puet päälle jotain kimaltavaa. Ja jos kyllästyt uusimpaan levyyn, eivät ne edellisetkään levyt yhtään hullumpia ole.


☊ STILL CORNERS ~ BLACK LAGOON

4 thoughts on “Viikonloppumusiikkia ~ Still Corners

  1. Still Corners on kyllä ihana ihana yhtye.
    Ja hei, älä koskaan lopeta (jos et halua) näitä musavinkkejä ja musajuttuja. Ne on ihania. Jossain muualla törmäsin ihmeelliseen blogisi kritisointiin, mitään ei saisi mainostaa jne, “Olisipa blogi vielä samanlainen kuin silloin alkuaikoina”-lätinää ja samalla ei pidetä vanhoista postauksista eikä musajutuista eikä….en tiedä. Täynnä ristiriitaisuuksia. Toivon tosi kovasti ettet lue noita juttuja tai jos luet, niin et välitä. Tämä blogi on tosi hyvä, jatka samaan malliin!

    • Hei ihana kuulla, että tykkäät! En ajatellut lopettaa, ei hätää, rakastan kirjoittaa musiikista ja jakaa musavinkkejä.

      Niin, ristiriitojahan siitä syntyy kun useampi kuin yksi ihminen on jostain mieltä. Olen kyllä kiinnostunut rakentavasta palautteesta, mutta anonyymin netti-ilkeilyn sivuutan – suurin osa siitä on pahantahtoista enkä voi kuitenkaan koskaan miellyttää niitä, jotka ovat päättäneet olla pitämättä minusta tai jutuistani. Bloggaajana ei muutenkaan voi oikein voittaa. Tekee niin tai näin, menee jonkun mielestä väärin. Turhauttavaa joskus, mutta ammatinvalintakysymys.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.