Stella ♥ Roomage

Yhteistyössä Roomage

Huomenta kaunokaiset! Ehkä muistattekin vintagetavarataivas Roomagen, josta kirjoitin tovi sitten? Kuuma vinkki valikoimasta tositarkoituksella kiinnostuneille: loikkaa suoraan loppuun ja lue juttu myöhemmin.

2014-02-stellaharasek-roomage-vintageinterior-012014-02-stellaharasek-roomage-vintageinterior-02

Ei ole vaikea menettää sydäntään putiikille, jonka rakkaudella kootusta valikoimasta löytyy hämmentävällä tarkkuudella kaikki kodin tavarat, joista on ikinä haaveillut. Haalistuneet kelim-matot, vanhat matkalaukut ja metallikirjaimet, teräksiset tehdaslamput, peltiset teollisuuskaapit, vanhoista kansa- ja kyläkouluista pelastetut opetustaulut ja puutuolit… Siis kauniisti kuluneita huonekaluja, joilla on historiaa, ja esineitä, joiden patina kertoo eletystä elämästä.

2014-02-stellaharasek-roomage-vintageinterior-032014-02-stellaharasek-roomage-vintageinterior-04

Omista nurkistani ei montaa uutena hankittua esinettä löydy. Pidän kulumista, kerrostumista, siitä että tavara kulkeutuu vuosien varrella omistajalta toiselle ja löytää lopulta paikkansa maailmassa. Suurin osa kalusteistani on seurannut perässä muutosta toiseen ja tehnyt uudenkarheista kodeista onnellisen ja oman. Uusin löytöni on Roomagesta saamani matka-arkku, joka löytää varmasti sijansa jokaisesta tulevasta kodista, johon ehdin elämässäni muuttaa. (Olkoonkin, että kämppäkaverini uhkailee jatkuvasti muuttavansa Pariisiin matka-arkkuni mukanaan.)

2014-02-stellaharasek-roomage-vintageinterior-052014-02-stellaharasek-roomage-vintageinterior-06

Kävin vihdoin Kulmakadulla Kruununhaassa sijaitsevalla showroomilla ja nappasin samalla muutaman kuvan tämänhetkisestä tuotevalikoimasta. Sehän muuttuu viikottain, useimpia esineitä kun on vain yksi. Suosittelen piipahdusta paikan päällä, jos haluaa kuulla tarinat tavaroiden takaa ja tehdä löytöjä, jotka eivät ole verkkokauppaan asti päätyneet. Toki muutenkin, sillä Kimmo on nasta tyyppi! Eipä Roomagen kaltaisen konseptin takana voisi mikään tylsimys ollakaan.

2014-02-stellaharasek-roomage-vintageinterior-072014-02-stellaharasek-roomage-vintageinterior-08

Mutta oli minulla uutinenkin. Verkkokauppaan on tärähtänyt tänään uusi erä aarteita! Senpä kunniaksi taikasanalla STELLA<3ROOMAGE irtoaa 15% alennus verkkokaupan koko valikoimasta 23. helmikuuta saakka. Nopeat syövät hitaat. Älä kävele onnesi ohi.

16 thoughts on “Stella ♥ Roomage

 1. Harmi ettei toi ollut vielä silloin auki ennenkuin muutin vastapäisestä talosta Tampereelle. (Vanhat) kartat kiehtoisi…

 2. Moi Stella, minkä kokoinen sun Balmuirin päiväpeitto on? Tiedätkö saako niitä myös parisängyn kokoisina?

  • Moro, sanoisin näppituntumalta, että IHAN SAIRAAN ISO, mutta kaipaat varmankin tarkkoja mittoja. Koitan mittailla huomenna kun löydän mittanauhan, mutta nopeana vastauksena, uskoisin että tuo on ihan parisänkyyn sopiva. Sen leveys on vähintään 240cm, varmaan vähän enemmän.

   • löytääköhän anonyymi enää tätä vastausta…? vaihdoin tänään lakanoita ja mietin kääntäisinkö päiväpeitteen toisin päin – ja siellä vaaleammalla puolella oli tarra, missä luki tuotetiedot ja mitat: 270 x 310 cm o.O. eli melko huikean iso tuo tosiaan on, ihan virallisestikin ;)

 3. Miksi, miksi, miksi en asu Helsingissä?! Ei sulla (tai ehkä Kimmolla ;) ) ois jotain vinkkiä vastaavasta putiikista Tukholmassa? Mulle kelpais ikään kuin parikin noista kuvissa näkyvistä tavaroista…

  • Hei itseasiassa Tukholmassa ON ainakin ollut yksi vastaavanhenkinen kauppa! Kirjoitin siitä joskus vanhan blogin puolelle. Pitääpä koittaa kaivaa liikkeen nimi sieltä arkistoista, en tähän hätään sitä muista.

 4. nopeet saa kyllä syödä mut tällä kertaa… kietoudun balmuirin päiväpeittoon ja sivuutan kaikki verkkokaupat visusti. tai jos vähän kurkkais…. sä ajat mut konkurssiin, nainen :D!

  • HAHA! Jos kurkkaat ihan vaan vähäsen! Mutta se päiväpeitto, eikö ollutkin budjettilovensa arvoinen?

   • oli, ehdottomasti :)! ja enemmänkin, koska onnistuin tosiaan kalastamaan sen 30% :n alennuksella.
    no vähän kurkkasin, joo. onneksi ne nahkaiset pallot oli loppu, muuten olisin sortunut. huohh.

    • Haha, yksi niistä palloista taisi päätyä tuttuun osoitteeseen, ei siis meille (mulla on jo). Ja superale kyllä päiväpeitosta, peukku!

     • sorry, tää on mennyt vallan ohi!
      mutta siis laitoin balmuirille suoraan kyselyn webbisivujensa kautta jotta mistähän päiväpeitteen voisi hankkia ja heillä sattui juuri silloin ystävänpäiväviikolla olemaan ystävämyynti oulussa – tarjoutuivat sitten lähettämään sieltä mulle peitteen silloiseen alennushintaansa :).
      nyttemmin hinta lienee normalisoitunut, mutta jos tuntuu ettei peitteitä löydy muualta niin suosittelen ottamaan yhteyttä suoraan balmuiriin, palvelu oli loistavaa :)!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.