The neon forest is lighting up

Vielä toinen poiminta Gaudeteen saapuneista Zadig & Voltairen aarteista. Minähän en virallisesti pidä tummansinisestä tai isoista kuvioista, mutta ranskalaismerkin valikoimista löytyneestä tummansinisestä printtineuleesta tykkäsin jostain selittämättömästä syystä senkin edestä. Se ei ole niin itsestäänselvästi minua kuin suurin osa vaatekaappini sisällöstä ja yhtäkkiä rakastin sitä juuri siksi.

2014-10-01-stellaharasek-gaudete-zadigvoltaire-12014-10-01-stellaharasek-gaudete-zadigvoltaire-2

Merinovillainen neule on ohut, lämmin ja rento – just sopivaa seuraa mustille housuille ja teräväkärkisille koroille, joissa olen painellut palaverista toiseen viime aikoina. Viikonlopuksi housut ja korot saavat vaihtua farkkuihin ja tennareihin, mutta neule pysyy.

2014-10-01-stellaharasek-gaudete-zadigvoltaire-32014-10-01-stellaharasek-gaudete-zadigvoltaire-4

Hei muodin ystävät, muistutan, että Zadig & Voltairen valikoimista saa vielä tänään koodilla ZV sekä Gaudeten verkkokaupassa että kivijalkakaupassa 10% alennuksen. Mitoituksesta kysyi muuten useampikin, se on minusta tavallinen – mustasta villamekosta minulla on M-koko ja väljästi mitoitetusta neuleesta koko S.

Photos by Mikko Rasila

IGGY POP – NEON FOREST

5 thoughts on “The neon forest is lighting up

  1. Apua mitä on tapahtunut??? Pitkästä aikaa tulin tänne kurkkaamaan ja sun tyylihän/look on niin….KONSERVATIIVINEN. Surkeus. Korot, suorat housut, ihan kun meidän officen lakimiesmimmit. Mutta ehkä siis vanhenet ns rauhallisempaan suuntaan, noin tyylillisesti? Kaikkienhan meidän tyyli muuttuu. Tämä oli siis vain pettymyspurkaus, jota en saanut pidäteltyä.

    • Haha!

      Kannattaa ehkä selata vähän pidemmälle. Kaksi päivää aiemmin julkaisin nämä kuvat: http://www.stellaharasek.com/2014/09/zadig-voltaire-came-to-town/

      Mutta olet kyllä oikeassa siinä että tyylini on muuttunut rauhallisempaan suuntaan viime vuosien varrella. Kontrasti on varmasti iso, jos olet viimeksi seurannut blogiani silloin kun yhdistin nahkahameita nahkatakkeihin ja viimeistelin upeuden niiteillä. Olen kirjoittanut blogia seitsemän vuotta, siinä ajassa ehtii tapahtua luonnollista kehitystä niin tyylissä kuin muussa elämässä.

  2. Siis ihana tuo neule! Kävin kurkkaamassa mutta koot eivät ihan riittäneet mun mittoihin… Harmi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.