Purjehduskausi korkattu

Kas, purjehdusteema jatkuu – pääsin nimittäin viikonloppuna purjeveneilemään! Ei pidä ymmärtää väärin, minä en tiedä mitään purjehtimisesta, mutta minusta on ihanaa olla kyydissä. Mielikuvissani notkuin kannella pellavapaidan liepeet liehuen lempeässä myötätuulessa. Todellisuus oli tietysti vähän toista – aurinko paistoi hetken, mutta sitten tulikin vettä vaakasuoraan. Voi Suomen kesä. Kuvaavaa on, että ystävämyynnistä ostamani sadetakki on ollut viime viikkojen käytetyin vaatekappaleeni. Onneksi se on niin kaunis, ettei harmita.

2015-06-03-stellaharasek-sailing

PELLAVANEULE SAATU & SADETAKKI OSTETTU BOOMERANGILTA
IKIVANHAT FARKUT ZARA
SUPERSTARIT SAATU ADIDAKSELTA

8 thoughts on “Purjehduskausi korkattu

  1. Asiallinen purjehduslookki, pitää kopsata! t. Juuri pienen puupurjeveneen perinyt, purjehdustaidon tosin vielä :)

    • Do it, toimi! Olisi vaan saanut olla vielä yksi vaatekerros sadetakin alla.

    • Niin on! Piti tarkistaa: Boomerangin vaatteita myydään Helsingissä Stokkalla, merkin omassa BomeR-kaupassa Sellossa, Iso-Roballa sijaitsevassa Nectarinessa sekä Womenassa Iso-Omenassa ja Itiksessä.

  2. Olen NIIN onnellinen! Tämä blogi on ainut mitä olen säännöllisesti seurannut jo vuosia, RAKASTAN sun tyyliä, sun kuvia ja ihan kaikkea tässä blogissa. Jotenkin vaan olet henkilönä niin inspiroiva että en kestä ja nyt…siis tämä sun postaus tahti viimeaikoina on ollut ihan huippua! Iso kiitos sinulle Stella kun jaksat ilahduttaa!

    • Sari! Sun kommentti teki mut tosi onnelliseksi – kiitos! Ihana kuulla, että olet pysynyt niin kauan mukana. Olen itsekin mielissäni postaustahdista, olen vihdoin saanut arjen rullaamaan niin että blogille jää tarpeeksi aikaa.

  3. Voi vitsi nää sun tyylikuvat on ollu kivoja viime aikoina! Tästäkin kymppiplus. Tykkään siitä kans et nää on tavallisia vaatteita eikä jotain ylistailattuja asuja joissa kukaan normaali-ihminen ei lähtis töihin tai ulos tai vaikka purjehtii.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.