Tähtitieteilijän lempilakat

Tähtitieteilijä Harasek täällä päivää. Sain kokeiluun kynsilakan, josta on pakko vinkata, koska se on pulloon pakattua tähtipölyä. Intensaen läpinäkyvässä Muse-lakassa on kuulemma kimaltavia kultahileitä, minusta näyttävät kyllä ihan tähdistä varisseelta tomulta – varsinkin mustan lakan päälle levitettynä. Ajatella, avaruuden äärettömyys ihan sormenpäiden ulottuvilla! Huono puoli on, että näiden vahtaamiselta ei tahdo saada töitä tehtyä. Myös mies joutuu ihailemaan niitä: Katso nyt näitä, eivätkö ole kauniit?! Eivätkö olekin? IHANAT! Anteeksi kulta.

2016-09-12-stellaharasek-kynnet-32016-09-12-stellaharasek-kynnet-1

Tykästyin toiseenkin saman merkin lakkaan, jota ystävä kokeili kynsiinsä kun vietimme tovi sitten iltaa. Grace on kalpea kulta, joka hohtaa hämärtyvissä illoissa niin kauniisti, että olen hetkellisesti harkinnut, että pitäisin tauon mustan lakan pakkomielteestäni. Siitäkin tulee mieleen avaruus: kuu tai jokin muu kaukainen taivaankappale.

2016-09-12-stellaharasek-kynnet-22016-09-12-stellaharasek-kynnet-42016-09-12-stellaharasek-kynnet-52016-09-12-stellaharasek-kynnet-6

Sain Intensaen lakat kokeiluun Naturellesta, joka on hiljattain ottanut newyorkilaisen merkin valikoimiinsa. Pakko tykätä: sävyt ovat ihan täydelliset, lakat ovat vegaaniset eivätkä sisällä yleisimpiä kynsilakoissa käytettyjä synteettisiä kemikaaleja. Värit peittävät ja pysyvät hyvin. Vaikea keksiä valittamista.

2016-09-12-stellaharasek-kynnet-7 2016-09-12-stellaharasek-kynnet-92016-09-12-stellaharasek-kynnet-10PHOTOS BY STELLA HARASEK & JARNO JUSSILA

14 thoughts on “Tähtitieteilijän lempilakat

  1. Ensin luin, että tähtitieteilijän lempisilakat. Sitten lempilakanat. Äh! No nuo LAKAT on kyllä hienoja!

    • Lempisilakat! Tämä aiheutti erittäin piristävän naurunpyrskähdyksen, kiitos! :•D

      Nätti lakka tosiaan. Tykkään tuosta kimalteesta, antaa mustalle juuri sopivasti syvyyttä.

  2. Wau mikä tähtipölylakka! En ole vuosiin lakannut kynsiä, mutta nyt alkoi taas kiinnostamaan. Kiitos tästä lakkavinkistä :).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.