Vapaapäivän vaaleanpunaiset

Kun ostin keskellä kesää muhkean mohairneuleen, ystävät ihmettelivät isoon ääneen kuka hölmö hankkii tähän aikaan vuodesta paksuja vaatteita. HAH! Hölmö, joka haistoi alkavan petoksen: elokuusta ei sitten tullutkaan kovin kuuma ja neuleelle on löytynyt käyttöä huomattavasti enemmän kuin kesähepeneille. Olen yhdistellyt viileän vaaleanpunaista villistäni useimmiten nahkarotsiin ja buutseihin, mutta se osui sitten kameran eteen juuri tänä lauantaipäivänä, kun painelin pihalle neonraidallisissa sekosekotossuissa.

2016-09-03-stellaharasek-palepink-1

Joka kerta kun vedän villapaidan niskaani onnittelen itseäni siitä, että valitsin neuleen vaaleanpunaisena enkä harmaana, kuten kaikilla sadalla edellisellä kerralla, kun olen hankkinut uuden villiksen. Vaaleanpunainen vaan puhutteli enemmän ja hyvä niin, se nimittäin heijastaa kasvoihin superkaunista valoa. Ja kun pörröisen vaaleanpunaisen paidan yhdistää pillifarkkuihin, voi kuvitella olevansa oman elämänsä Edie Sedgwick (ennen sekavuustiloja ja huumeongelmia).

2016-09-03-stellaharasek-palepink-22016-09-03-stellaharasek-palepink-32016-09-03-stellaharasek-palepink-42016-09-03-stellaharasek-palepink-52016-09-03-stellaharasek-palepink-6

ACNEN MOHAIRNEULE GAUDETE
FARKUT NUDIE JEANS
LOVE MOSCHINON TOSSUT STOCKMANN
AURINKOLASIT RAY-BAN
PIKKULAUKKU FILIPPA K
SORMUKSET VINTAGE

PHOTOS BY JARNO JUSSILA

26 thoughts on “Vapaapäivän vaaleanpunaiset

 1. Heh, mun kesän ainoa aleostos oli myöskin neule, oikein muhkea tummansininen puuvillainen Filippa K: lta. Ei meidän ilmastossa kannata kovin tiukkaa jakoa kesä- ja talvivaatteisiin tehdäkään, neuleita tarvii aina (ja kevyempiä huituloita voi sitten kerrostaa tarvittaessa ja pidentää kesähepenien käyttöaikaa).

  Nyt alkoi kyllä houkuttaa jokin vaaleanpunainen neulottu asia tuomaan valoa syksyyn, toimisi taatusti mustan nahkatakin kanssa.

  P.S. Lisää vaaleanpunaisia autoja maailmaan, kiitos!

  • Näinhän se on, melkeinpä kaikki vaatteet talvitakkeja lukuunottamatta ovat ympärivuotisessa käytössä. Ja kyllä, tuo viileä vaaleanpunainen näyttää superhyvältä mustan nahan seurassa – testattu on ja todettu toimivaksi!

 2. Ihanat kuvat

  Ja että joku saakin ajella tuolla hattaran vaaleanpunaisella Kleinbusilla. Ei kai tuota ihanamman näköistä autoa voi ollakaan <3

 3. Sopii kyllä sulle superhyvin tuo vaaleanpunainen. Syksyn hiipivään harmauteen ehdottomasti parempi väri kuin harmaa.

  • Todellakin! Ja kiitos. Äiti kyllä puhui vaaleanpunaisen puolesta jo silloin kun olin pieni, sanoi että se sopii täydellisesti väreihini, mutta piti näköjään näin vanhaksi elää ennen kuin ymmärsin tässä piilevän totuuden.

 4. Ihana villis ja ihana vaahtokarkkiwolsu! Tolla voisin ajaa koiran ja mieheni kanssa auringonnousuun tai sateenkaaren päähän❤

  • Sateenkaaren päästä löytyy ihan varppina lisää hattaransävyisiä villapaitoja!

 5. Mulle kävi just sama lankaostoksilla, vaaleanpunainen kiehtoi enemmän kun harmaa! Synkän vuoden synkintä aikaa kohti muina vaahtokarkkeina!

 6. Aivan.
  Edie-fiilis välittyy täälläkin. (Who’s Mr. Warhol?)
  Erittäin järkevää valita väri toisaalta kuin omalta mukavuusalueelta.
  Kengäthän on hauskat.
  Kesällä sain hauskan hokeman päähäni, kun kyllästyin turvariepuihini.
  “Pukeudu joka päivä kuin olisit menossa festareille!”

  • Ei hullumpi ohjenuora! Kyllä elämästä tulee mielenkiintoisempaa kun ei pukeudu joka päivä pelkkiin turvavaatteisiin. Toisaalta näistä sekosekotossuista ja vaaleanpunaisesta villiksestä on vähän tullut jo turvavaatteita, sellaisia joista tulee aina hyvä mieli.

 7. Siis fiksuhan hankkii neuleet nimenomaan kesällä, koska a.) Ovat silloin usein edullisempia ja b.) Ovat valmiina päällepuettaviksi kun viileä sää hyökkää kimppuun.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.