Savoy, vuosi sitten

Olemme menossa tänä iltana pienellä porukalla syömään Savoyhin – ravintolaan, jota monet ruoan ja viinin iloja arvostavista ystävistäni pitävät kirkkaasti kaupungin parhaana paikkana. Olen odottanut tätä iltaa viikkotolkulla, sillä en ole koskaan aiemmin käynyt siellä syömässä! Olen piipahtanut paikalla aiemmin vain kerran, vuosi sitten myöhäisillan viinillä Silverin kanssa. Komea seuralaiseni on tulossa tänäänkin, ihanaa nähdä pitkästä aikaa ajan kanssa.

Viimevuotiset kuvat unohtuivat jonnekin arkistoihin, mutta nytpä onkin hyvä hetki palata niihin. Musta mekko tälläkin kertaa päällä – ja ehkä tänäänkin saamme katsella kuinka aurinko laskee Helsingin horistonin taakse. Mutta mitähän sitä söisi?! En taida olla ainoa tätä odottanut, sillä illan ruokalistaa on spekuloitu seurueen kesken koko viikko. Aina sanotaan että ei nyt tehä tästä numeroo mutta joskus on kyllä ihan parasta tehdä jostain pieni spektaakkeli. Mutta, näiden kuvien myötä ihanaa iltaa, teille ja meille!

PHOTOS BY STELLA HARASEK & VESA SILVER

8 thoughts on “Savoy, vuosi sitten

    • OLI! Pitää kurkkaa löytyykö kameran muistikortilta mitään kivoja kuvia.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.