Australian roadtrip uudessa Ellessä

Muistatteko vielä viimesyksyisen matkamme Australiaan? Teimme siitä jutun, joka löytyy nyt uusimmasta Elle-lehdestä, myynnissä lehtipisteissä nyt. Siihen on poimittu parhaat palat tekemämme roadtripin varrelta taidehotelleista ja kiinnostavista ravintoloista vintagekaupppoihin ja luontokohteisiin. Maa on niin valtava, että emme yrittäneetkään ehtiä kaikkialle, vaan keskityimme tällä kertaa Victoriaan, joka on minulle tutuinta aluetta.

Blogissa on nähty vasta muutama matkajuttu tuon reissun varrelta, koska odottelimme, että lehtijuttu saisi tulla rauhassa ulos ensin. Kuvia ja tarinoita riittää kuitenkin vielä jaettavaksi vaikka kuinka paljon, joten palataan aiheeseen sitten kun hetki on oikea. Jos lehtijutun vinkeistä herää kysymyksiä, nakatkaa ne kommenttilootaan niin vastailemme niihin sitten tulevissa jutuissa.

Meitsi vilahtaa huhtikuun numerossa myös muilla sivuilla: lehdestä löytyy nimittäin muhkea juhlajuttu, johon on kerätty mm. minun, Muslan Kirsikan ja Hannan vinkkejä parhaisiin kesäkemuihin. Juhlateema on ajankohtainen muistakin syistä kuin siksi, että kevään juhlakausi on alkamaisillaan – Elle täyttää nimittäin toukokuussa 10 vuotta! Saako jo nyt onnitella?

12 thoughts on “Australian roadtrip uudessa Ellessä

  1. Lähden heti lenkille ja haen Ellen kioskilta. Sinulla on kaunis kahvimuki viimeisessä kuvassa. Hassua kun etsii jotain asiaa, kuten mukeja, alkaa nähdä kivoja yksilöitä joka puolella.

  2. Harmi että juttuun oli käytetty neljä sivua eikä missään sivuttu ollenkaan sun lapsuutta, muistoja australiasta jne.

    • Heippa anonyymi, harmi jos petyit. Tämä juttu ei liity mitenkään lapsuuteeni, vaan sisältää matkavinkkejä Australia reissua suunnitteleville tai siitä haaveileville. Lehtijutuilla on yleensä etukäteen sovittu, melko tiukka juttukulma, jossa pysytään, jotta kuvat ja tekstit mahtuisivat niille varattuun tilaan.

      Lapsuusmuistoista kirjoitin viime syksynä täällä: http://www.stellaharasek.com/2017/10/asioita-jotka-muistan-australiasta/

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.