That’s how I know I’ve found you

Australialainen laulaja-lauluntekijä Dustin Tebbutt oli minulle uusi tuttavuus, ehkä teillekin? Pehmeästi helkkyvää indie folkia tekevä aussi hurmasi puhtaalla, rehellisellä rakkauslaululla nimeltä First Light, joka osui vastaan internetin villissä viidakossa. Sopii hyvin sadepäiviin, jotka ovat kuluneet puuhaten uutta kotia kuntoon. Valoa perjantaihinne! Palataan kohtapuolin muuttotunnelmiin.


☊ DUSTIN TEBBUTT – FIRST LIGHT

3 thoughts on “That’s how I know I’ve found you

  1. Helou! Jos vaan ehditte muuttorumban keskellä, olisi vähän musa -aiheista tiedostelua. Jos olette menossa tänä vuonna Flowhun, kiinnostaisi tärppilista! Kiinnostaisi myös tietää, että uppoaako teihin räppi genrenä? Mustavalkoisesti ei voi varmaan mitään musagenreä lynkata, mutta haen vertaistukea räppinirsouteeni (jota todella tarvitaan näin räpin aikakautena)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.