Terveisiä täältä kaukaa

✖ YARRA JUNCTION, AUSTRALIA

Hei kaikki! Blogissa on ollut viime viikkoina melko hiljaista häämatkamme vuoksi, mutta Instagramin puolella on tapahtunut stoorien puolella paljonkin – siellä kannattaa seurata, jos ikävä iskee. Vielä on jäljellä pari päivää enkä malta viettää niitä tietokoneen äärellä, joten nyt seuraa vain pari pikaista postikorttia yhdestä lempipaikoistamme, Kangaroo Manorista. Yarra Valleyn kukkuloille avautuva syrjäinen talo on kuin unesta. Kaksi kultaista noutajaa, kaksi hevosta ja 200 kengurua. Kuin siinä ei olisi tarpeeksi, pihalla kasvavien sitruunapuiden varjossa kuljeskelee aamuisin peuroja.

Australian katastrofaalisesta palotilanteesta on kysytty paljon ja olen siitä stoorien puolella puhunutkin, palaan aiheeseen pian myös täällä. Blogi aktivoituu kohti loppuviikkoa, kuullaan silloin. Valoa viikkoonne!

PHOTOS BY STELLA HARASEK

6 thoughts on “Terveisiä täältä kaukaa

  1. Mä seurasin kans niitä instastooreja, ja jännäsin kengurun kohtaloa. Hienoa sisältöä ja samalla tietoa katastrofista, joka siellä vallitsee. Parasta somea vähään aikaan.

  2. Yhyyyy oli niin ihanat kengurustoorit että itkin! Mieli oli varmaan herkillä myös palojen takia, kiitos kun jaoit lahjoituslinkin. Pistin menemään viisikymppiä. Lisäjuttuja ja kuvia odotellessa <3

    • Hei ihana kuulla että lahjoitit ♥♥♥ Ja ymmärrän, sama homma. Ollaan niin iloisia että saatiin olla osa apua tarvitsevan kengurun tarinaa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.