Helmikuu vuosi sitten

Löysin sekavista kuva-arkistoistani tasan vuosi sitten otettuja valokuvia Helsingin keskustasta. Kontrasti tähän hetkeen on melkoinen: kadut ovat kuivat, lumesta ei tietoakaan ja lämpötilat muistuttavat huhtikuuta. Luin uutisista, että Etelä-Suomessa on siirrytty termisestä syksystä termiseen kevääseen ja talvi on jäänyt kokonaan välistä. No siltä näyttää.

Mikko, Jarno ja kaksi toppamakkaraa Ruttopuistossa.

Lumi kiinnostelee! Pääsemme ottamaan Lappi-talon talviteloilta vasta pääsiäisen aikaan kun kinokset ovat jo kovaa vauhtia sulaamassa, mutta ehkäpä täytyy järjestää sitä ennen joku lumiretki pohjoiseen.

PHOTOS BY STELLA HARASEK

2 thoughts on “Helmikuu vuosi sitten

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.