Eeva & Stella ♥ Balmuir

Yhteistyössä Balmuir

Olen ollut laiskanlainen järjestämään tapaamisia lukijoiden kanssa, mutta nyt siihen oli tarjolla niin loistava tekosyy, että oli tartuttava tilaisuuteen. Tiesittekin ehkä, että suomalaisen Balmuirin pellavalakanat ovat tehneet arjestani kymmenen kertaa paremman – ja ennen muuta pehmeämmän. Tule hypistelemään pellavaa ja kippistelemään minun ja rakkaan ystäväni, naapurini ja kollegani Eeva Kolun kanssa lauantaina Balmuirin popup-putiikkiin!

2014-04-stellaharasek-balmuir-eevakolu-012014-04-stellaharasek-balmuir-eevakolu-02

Luvassa on monta lempiasiaani: kuohuvaa, suklaata ja maailman pehmeintä pellavaa ja kasmiria 20% alennuksella. Huippusalaisella koodisanalla “eeva ja stella” irtoaa vielä 10% lisäalennus. Valikoimissa on Suomessa valmistettujen lakana- ja pyyhemallistojen lisäksi mm. huiveja, tuoksukynttilöitä ja nahkatuotteita.

2014-04-stellaharasek-balmuir-eevakolu-03

Ihan vaan lasillisellekin saa tulla! Lupaamme puhua muustakin kuin pellavasta, vaikka vaikeaa se voi olla kaikkien niiden ihanuuksien keskellä. Kuvan mäyräkoirat tahtovat kovasti mukaan, taitavat tietää että rapsutuksia olisi luvassa.

Eeva ja Stella ♥ Balmuir
Lauantaina 12.4. kello 15-17
Balmuir pop up shop
Galleria Esplanad, 2 krs.
Helsinki

31 thoughts on “Eeva & Stella ♥ Balmuir

 1. Löysin Balmuirin täältä Oulusta, pop-up vielä huomennakin <3 Meidän oli tarkoitus käydä tsekkaan se, ostamatta mitään mut mut mut… ihaniakin ihanammat tuotteet löysi uudet kodit <3 ja se ihanaakin ihanampi henkilökunta, voiko saada parempaa palveluu mistään? Ei voi. Ens kuussa muutto takas Hgin yliopiston piiriin, toivottavasti Balmuir vierailee jatkossa useemmin myös Hgissä. Meistä tuli vannoutuneita faneja. Go Balmuir GO.

 2. Kiitos vinkistä. Tulin, näin, ostin. Näin sinutkin, mutten uskaltanut tulla sanomaan moi. Olin se ujon näköinen tyttö , joka epätoivoisena yritti navigoida lastenrattaiden kanssa vilinässä… Ehkä olen ensi kerralla rohkeampi :).

 3. Voi ei, mäyräkoiria! Ja toinen on ihan edesmenneen Manuni näköinen. Koirahullu Kampista ilmoittautuu heti noiden kahden hoitotädiksi tai lenkittäjäksi, kun tarve iskee ;-)
  -Vaikka luulisi, että fanikerho on jo valtava.

  Oli lakanatkin kivoja.. Kelpaa mäykkyjen niissä myllätä :)

 4. kiitos, mökkiviikonloppu oli silkkaa parhautta :).
  seuraavaa kertaa odotellessa – niin mökkeilyä kuin skumppailua pellavaa hypistellenkin!

 5. Kiitos eilisestä! Oli kiva jutella, jäiköhän mitään elämääni liittyvää mistä en olisi lärpättänyt menemään :-P

 6. Hei!
  Te, kenellä on pellavalakanoita, kertokaapa onko asia niin, että pitäisi omistaa kuivasurumpu, jotta ne saisi ihanan pehmeiksi? Näin sanoi kerran yksi Stockan myyjä ja jätin lakanat kauppaan. Hän vielä sanoi, että pellavasta irtoaa niin paljon nöyhtää, että ainoa tapa saada ne “pölyttömiksi” on kuivata ne rummussa. Höh…onko minua huijattu? Toteutuuko unelmani valkoisista pellavalakonoista?
  Kommentteja pellavalakanoiden omistajilta, pliis!
  YT, Tiina

  • Minä myös olisin tästä kiinnostunut!

   Ja kauanko pop-up-putiikki on auki, ja kauanko tarjous on voimassa?

   Nimimerkillä Ensi viikolla työreissu Helsinkiin

   • Itselläni on ainakin Balmuirin valkoiset pellavalakanat. Enkä omista kuivausrumpua. Mielestäni lakanoista tulee ihanan pehmeät ilman sitäkin. En ole myöskään huomannut pölyyntymistä, joskin olen kuullut, että sitä ongelmaa on eritoten halvempien pellavalakanoiden kanssa.

    • ha, kyllä mun pellavalakanat ainakin pysyy pehmoisina ilman kuivausrumpua :). kuivausrumpu nyt on muutenkin maailman turhin ja epäekologisin vehje, IMHO.

     ihanaa kuohuvaa pellavailtaa lauantaina, toivottavasti tilaisuus ( tai vastaava, kunhan on kuohuvaa ja suklaata :P ) toistuu koska juuri tänä viikonloppuna aion karata poikaystävän kanssa mökille.

     • kuivausrumpu oli aikoinaan ihan helvetin HYVÄ vehje, kun viisi lastani olivat syntyneet joka toinen vuosi-vauhdilla ja pyykin kuivaus tilaa oli todella vähän… vaatteet oli tosi pehmeitä, suoraan päälle vaan, ei tarvinnut huuhteluaineita ym. Nyt olen siitä luopunut jo..

     • Uskokaa tai älkää, meitsi ei ole ikinä käyttänyt kuivausrumpua eikä huuhteluaineita.

     • Ooh, toivottavasti teillä oli ihana mökkiviikonloppu! Eiköhän näitä tilaisuuksia tule toistekin, oli sen verran menestys tuo eilinen.

    • Samaa olen kuullut, halvemmat pellavalakanat kuulemma pölyttävät, mutta Balmuirin kohdalla ei sitä ongelmaa ole ollut.

  • Pyh, Stokkan myyjä on puhunut kyllä omiaan. Mulla ei ole koskaan ollut kuivausrumpua eikä myöskään nöyhtäongelmaa pellavalakanoiden kanssa. Riippuu lakanoista. Ei kannata ehkä hankkia niitä halvimpia.

 7. Eevan blogiin jo kommentoinkin, että aika ässä yhdistelmä tarjolla, mutta sijainti harmillisesti väärä. :) Ihanaa pellava-skumppa-musa-mäyräkoiralauantaita kaikille, jotka paikalle pääsevät! Balmuir ansaitsisi enemmän huomiota, sen verran ihania tuotteita ja kiva tarina heillä on.

 8. Hei ovatko muutkin mäyrät tervetulleita? Vois yhdistää kätevästi shoppailun ja koiralenkin! Toi meidän nakki on onneks niin pieni että menee kainalossakin ettei aiheuteta liikaa hulabaloota.

  • Sorry, nyt tulee vastaus vähän myöhässä, mutta olisi ollut kyllä tervetullut, paikalla kävi muitakin koiria varastamassa show’n.

 9. Ei hitsinvitsi! Olispas ihanaa olla paikalla tapaamassa kaksi lempparibloggaajaa (ja mäyrylit!!), mutta etäisyys on liian suuri ja töitäkin pitäisi lauantaina tehdä. En vieläkään ole keksinyt, miten hoitotyötä voisi tehdä etänä ja niin, että se pomollekin kävisi ^^ Mutta vietäkääs te ihana lauantai pellavan ja kuohuvan merkeissä :)

 10. En ole seurannut blogiasi aktiivisesti viime aikoina asuttuani ulkomailla, mutta viime aikoina olen kiinnittänyt huomiota siihen, että kuvissa vilahtelevat vain kaksi mäyräkoiraa. Missä on Jarvis? :(

  • Jarvis ei pysynyt pienten perässä ja siirtyi viettämään vanhoja päiviään toiseen kotiinsa, viimeisimpien tietojen mukaan rauhallinen elämäntyyli sopii herralle mainiosti :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.