Are we blind, can we see?

Joka talvi on yhtä vaikea uskoa, että jonain päivänä lumi vielä sulaa ja puihin puhkeaa taas vihreää. Kun kesä uskonpuutteesta huolimatta koittaa ja iltakymmeneltä tarkenee t-paidassa, tuntuu yhtä käsittämättömältä, että vielä muutama viikko sitten katselin jään murtuvan Telakkarannan satamalaiturilla. Palasiksi pirstoutuneessa jäässä on samanlaista kolkkoa kauneutta kuin haljenneessa maljakossa. Otin kuvia, kotimatkalla oli niin kamera kuin kädet kohmeessa.

2014-05-stellaharasek-helsinki-telakkaranta-012014-05-stellaharasek-helsinki-telakkaranta-022014-05-stellaharasek-helsinki-telakkaranta-032014-05-stellaharasek-helsinki-telakkaranta-042014-05-stellaharasek-helsinki-telakkaranta-052014-05-stellaharasek-helsinki-telakkaranta-06

Postcards from Helsinki just a few weeks ago.

VERVE – LOVE IS NOISE

8 thoughts on “Are we blind, can we see?

  1. Oi että sinä tyttö osaat …tykkään niin kovasti tavastasi nähdä ja kirjoittaa asioita.

  2. Upeita kuvia! Kieltämättä vaikeaa uskoa todeksi kun katsahtaa nyt ulos ja aurinko paahtaa täydeltä terältä ja puut vihertää onnellisena.

    Ja ihana, ihana, ihana tää sun blogi! Selkeästi ajatuksella ja rakkaudella tehty. Kiitos Stella.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.