Parasta juuri nyt

Lähestyvä viikonloppu. Saan taas lempivieraani Lontoosta luokseni! Minun lisäkseni visiitistä ilahtuvat koirat, jotka käpertyvät yöksi Himmun kainaloon. Niillä ei ole enää lisenssiä minun ja Mikon sänkyihin, mutta vieraspetilisenssi löytyy. Lauantaina on luvassa pieni maakuntamatka Sipooseen, syynä paras mahdollinen eli livemusiikki. Sunnuntain suunnitelmista ei ole vielä aavistustakaan eikä niitä toivottavasti tulekaan, sillä tyhjät päivät ovat juuri nyt autuainta mitä on. Ja aurinko se vaan paistaa pilvettömässä sinessä kuin ei olisi kuullutkaan alkukesän epävakaudesta. En valita.

2016-05-27-stellaharasek-outandabout-1

Pitkän kaavan kautta korkattu Aperol Spritz -kausi. Varma kesän merkki! Jääkaappi on jo varustettu rantakallioilla vietettyjä pitkiä päiviä varten. Pakko palata aiheeseen, sillä eilisillan kemuista on olemassa ihania valokuvia, joita olisi synti jättää julkaisematta.

2016-05-27-stellaharasek-outandabout-2

Astetta freesimpi surffitukka Dandysta. Muutama auringonvaalentama raita omaan tummaan tyveen tekee ihmeitä koko olemukselle. Latvojakin vähän vaalennettiin ja kevennettiin. En tiedä mitä minä – tai tukkani – tekisimme ilman Markoa. Onneksi ei tarvitse ottaa selvää. Marko, et saa koskaan muuttaa maasta.

2016-05-27-stellaharasek-outandabout-3

Secondhand-putiikista poimitut kesäfarkut. Ne saavat korvata kirjaimellisesti rikkirakastetut edeltäjänsä, jotka lähipiirin lausunnon mukaan ovat viimein ylittäneet veteen piirretyn viivan “rennosti rentun” ja “rönttöisen ryysyläisen” välillä. Kauan ne kestivätkin, olen kiitollinen jokaisesta yhdessä vietetystä vuodesta. Nyyh. (Lähipiiri ilmeisesti tuntee metsänsä puut ja aikoo pitää huolen siitä, että vanhat lempparit lentävät roskiin eivätkä eksy enää “vahingossa” jalkaan.)

Uudet farkut olivat secondhand-statuksestaan huolimatta vähän turhankin uudet, joten pakotin farkkukuningatar Natan taikomaan niistä vähän resuisemmat. Kätevää, kun ympäriltä löytyy kaikkien alojen erikoisosaajia! Lahkeet lyhenivät ja polvet ratkottiin auki. Tästä ne vaan paranevat ajan mittaan, kunhan vähän kulahtavat ja reunat alkavat repsottaa.

2016-05-27-stellaharasek-outandabout-4

Parhaista paras: tämä valo, joka leijailee kaduilla ja rannoilla vielä kahdeksan aikaan illalla. Ei sitä edes muista miten paljon sitä onkaan kaivannut ennen kuin se on taas täällä. Se tekee näistä alkukesän illoista niin kauniit, etten haluaisi olla missään muualla kuin Helsingissä juuri nyt.

2016-05-27-stellaharasek-outandabout-5

TAKKI* STYLEIN
UNO PIU UNON MOKKALAUKKU* DOTS
PAITA ISABEL MARANT (SECONDHAND)
FARKUT TIGER OF SWEDEN (SECONDHAND)
AURINKOLASIT THE ROW
SANDAALIT MATKAMUISTO KREIKASTA
*SAATU

PHOTOS BY ANNI TAIMISTO

13 thoughts on “Parasta juuri nyt

  1. Kateellinen kirpputorilöydöistäsi! :)
    Voitko tehdä postauksen lempi kirppareistasi Helsingissä, vai teetkö enemmän löytöjä Facebook kirppari ryhmien ja zadaa-sovelluksen kautta? Itselläni Helsinki vierailut ovat yleensä ajallisesti rajallista,mielellään tekisi täsmäiskut niihin kirpputoreihin, joissa suurempi todennäköisyys löytää aarteita.

    • Hmm, mulla ei oikein ole tiettyjä kirppislemppareita! Teen löytöjä vähän sieltä sun täältä, useimmiten ystävien kirppispinoista, nyt viime aikoina Zadaasta, FB-ryhmistä silloin kun kärsivällisyys riittää niihin, joistakin secondhand-putiikeista joihin piipahdan kun osuvat vastaan sopivalla hetkellä. Kesällä suosittelen Hietsun kirppistä, siellä on ihana kierrellä ja kesken kierroksen voi pysähtyä torikahveille tai jäätelölle.

  2. Onpas valoisia ja ihania kuvia. Arvasin, että sinun kuvissasi hymyillyt Anni ottanut nämä. :D

    Vaikuttaa, että sun sairasloma on auttanut. Muista pitää niitä tyhjiä päiviä riittävästi. <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.